Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το hashtag #lianosxeftila να μπαίνει στα trends στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, είναι πλέον εμφανές ότι το κοινό του Survivor διαφωνεί και εκνευρίζεται με τον τρόπο που διαχειρίζεται ο παρουσιαστής τα συμβουλία και το πώς γίνεται ξεκάθαρη αβάντα σε συγκεκριμένους παίκτες εις βάρος άλλων. Ποιος όμως θα φανταζόταν ότι η παραγωγή θα στάθμιζε τον Τζέιμς ως λιγότερο σημαντικό από τον Παππά και τον Κατσούλη;

Αυτή ήταν η εικόνα που βγήκε στο συμβούλιο του τελευταίου επεισοδίου, αφού είδαμε Παππά και Σάκη να επιτίθενται στον Τζέιμς, τον παρουσιαστή να του λέει πως θα έχει χρόνο να απαντήσει μετά την ψηφοφορία και τελικά δεν του έδωσε ποτέ το λόγο, ενώ λίγο πριν του είχε πει να περιμένει να απαντήσουν οι παίκτες τους οποίους κατηγόρησε.

Ρίχνει το φταίξιμο στην παραγωγή ο Λιανός 

Αναμφίβολα κανείς από το κοινό δε μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά, αφού βλέπουμε ένα μονταρισμένο επεισόδιο, το οποίο σημαίνει ότι στήνεται με τρόπο που να ταιριάζει στις επιθυμίες και τις προσδοκίες της παραγωγής. Το μοντάζ όμως φαίνεται πως εκθέτει τον Γιώργο Λιανό απέναντι στο κοινό και είναι κάτι που το επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής στο Twitter.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο Λιανός απάντησε «τα παράπονα σου στο μοντάζ» σε έναν χρήστη και επί της ουσίας «δίνει» την παραγωγή για το αποτέλεσμα που βγήκε και διαχωρίζει τη θέση του από αυτό που τον κατηγορούν.

Στο Πρωινό κιόλας δε δίστασαν να υποστηρίξουν πως η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να χαλάσει το προφίλ του Τζέιμς και να προωθήσει αυτά των Παππά και Κατσούλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA