Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα κι αν ήταν μια τρώγλη, μόνο και μόνο το ότι έμενε σε αυτή ο Τομ Κρουζ, θα ανέβαζε την αξία της. Η...διαστρωμάτωση, όπως τη φανταζόμαστε, θα ήταν: Σπίτι με θέα την Ακρόπολη< Μεζονέτα στον Αστέρα Γλυφάδας< 30 τ.μ., πρώην ένοικος Τομ Κρουζ

Μόνο που ο Κρουζ δεν έμενε σε 30 τετραγωνικά, αλλά το σαλέ που είχε στο Κολοράντο, στην κορυφή του Τελουράιντ, είναι ένα πολυτελές οίκημα, ο ορισμός του high luxury, που το βλέπεις και σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να είσαι εκεί, να χιονίζει γύρω σου κι εσύ να απολαμβάνεις καφέ ή ζεστή σοκολάτα καθώς θα βλέπεις τον ήλιο να δύει στο βουνό.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Οίκος Sotheby's, βλέπουμε την επιτομή του ξύλου σε κάθε χώρο του σπιτιού, ένα μεγάλο κι αναπαυτικό σαλόνι, τραπέζι μπιλιάρδου, μια πολύ ρουστίκ κουζίνα που θα τη ζήλευε μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης και μια θέα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, που απλά την κοιτάς και δε βγάζεις άχνα.

Πίσω στο 2008 ο Κρουζ είχε φιλοξενήσει εκεί την Όπρα Γούινφρι για μια συνέντευξη και η παρουσιάστρια είχε εντυπωσιαστεί τρομερά, ώστε αγόρασε μετά και η ίδια σπίτι εκεί.

https://www.youtube.com/watch?v=0z2-9clujCQ

Αυτό το σπίτι ο Τομ Κρουζ το πουλάει για 39 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα είναι μια τιμή μειωμένη, μιας και είχε επιχειρήσει να το πουλήσει ξανά το 2014 αντί 59 εκατομμυρίων, όμως έκανε 2 χρόνια να βρει αγοραστή και η καταχώρηση στις αγγελίες αποσύρθηκε.

Το εν λόγω σπίτι 900 περίπου τετραγωνικών, αλλά και την έκταση 1.200 στρεμμάτων, ο Κρουζ την αγόρασε ολόκληρη το 2002, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει σχεδόν καθόλου εκεί, γι΄αυτό και το πουλάει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA