Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το 2014 που την είδαμε στο Boyhood του Λινκλέιτερ, η Πατρίσια Άρκετ έχει ανεβάσει το στάτους της στη βιομηχανία και αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές φωνές στον αγώνα για ισότητα και ίση μεταχείριση των γυναικών με τους άντρες. Το 2015 η Άρκετ είχε πάρει το Όσκαρ Β΄Γυναικείου, ενώ το 2019 πήρε Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου για τη σειρά Escape at Dannemora και το 2020 Β΄Γυναικείο για τη σειρά The Act.

Η 53χρονη ηθοποιός είχε να κάνει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα challenge στο Twitter, όπου άνθρωποι περιέγραφαν τα χειρότερα ραντεβού που έχουν ζήσει. Κι η αλήθεια είναι ότι τίποτα δε θα μπορούσε να ξεπεράσει τη δική της εμπειρία.

Ευτυχώς ακολούθησε το ένστικτό της

Η Άρκετ ανέφερε ότι όταν ήταν 20 περίπου ετών, είχε βγει ραντεβού με τον Μαρκ Ρογκόσκι, έναν επαγγελματία skateboarder, ο οποίος το 1991 είχε βιάσει και δολοφονήσει την κοπέλα του. Το δικό τους ραντεβού είχε γίνει πριν γίνει το έγκλημα, αλλά η Άρκετ εξηγεί ότι είχε ένα προαίσθημα.

«Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, αλλά κάτι στον τρόπο που φιλούσε με τρόμαξε. Του έδωσα ψεύτικο αριθμό. Χρόνια μετά σκότωσε την κοπέλα του». Αυτή ήταν η χειρότερη της εμπειρία, αλλά δεν ήταν η μόνη. Όπως απάντησε σε έναν χρήστη στο Twitter, σε ένα ραντεβού ο τύπος με τον οποίο είχε βγει «με πίεζε αρκετά καθώς φιλιόμασταν και τότε τον έπιασα από τον λαιμό και του φώναξα "μην το ξανακάνεις αυτό σε γυναίκα"».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Άρκετ έχει πρωταγωνιστήσει πριν από 30 χρόνια, τη χρονιά που ο Ρογκόσκι έκανε το έγκλημα, σε ταινία με τίτλο Flirting With Disaster.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA