Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών άφησε την περασμένη Κυριακή ο Άνταμ Πέρκινς, ένας νεαρός που εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία του Vine, που ήταν σαν πρόδρομος του TikTok, πριν από μερικά χρόνια και κατάφερε να δείξει το μουσικό του ταλέντο μέσα από κει.

Όπως ανακοίνωσε ο δίδυμος αδερφός του, ο Πάτρικ «δεν μπορώ καν να πω με λέξεις τι σημαίνει για μένα αυτή η απώλεια. Παλεύω για να βρω τις λέξεις να περιγράψω πώς θα είναι ο κόσμος για μένα τώρα πια χωρίς αυτόν, τον καλύτερο μου φίλο. Ο Άνταμ ήταν μια ιδιοφυία, απόλυτη ιδιοφυία. Ξέρω πως θα ενοχλούνταν αν το άκουγε αυτό, αλλά τώρα δε μπορεί να με σταματήσει. Αν σε ενοχλεί που σε λέω έτσι, πρόβλημα σου, έλα να με σταματήσεις».

Οι παραπάνω λέξεις συνόδευσαν την ανάρτηση του Πάτρικ στο Instagram, με την οδύνη να είναι εμφανής στα λεγόμενα του. Ο Άνταμ, εκτός από την επιτυχία στο Vine, είχε κυκλοφορήσει και το πρώτο του άλμπουμ το 2018 με το καλλιτεχνικό όνομα Plas Teg.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA