Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθώς μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων παγκοσμίως αναμένουν να δουν τι θα είναι αυτό το περίφημο reunion των Friends, το οποίο θα είχε κυκλοφορήσει κανονικά τον Μάιο του 2020, αλλά η πανδημία πήγε πολύ πίσω τα γυρίσματα, ορισμένες από τις αναρτήσεις των πρωταγωνιστών μας πηγαίνουν πολύ πίσω και μας αποκαλύπτουν κάποια πράγματα για τη σειρά.

Σε αυτά τα 27 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς Friends μέχρι σήμερα και ιδίως στο διάστημα από το 2010 και μετά που έχουμε την ανοδικότατη πορεία του διαδικτύου, έχουν γραφτεί τα πάντα για τη σειρά. Είτε πρόκειται για την πορεία των πρωταγωνιστών, είτε για τα πολλά σεναριακά λάθη, είτε για στιγμές και ιστορίες από τα παρασκήνια, φαντάζει απίθανο να υπάρχει κάτι που να μην «κολυμπάει» στον ωκεανό πληροφορίας του διαδικτύου.

Απλώς, κάθε φορά έρχεται κάποιος να φωτίσει το αθέατο ή το λιγότερο φωτεινό. Εν προκειμένω, η Κόρτνι Κοξ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και φανέρωσε/επιβεβαίωσε μια πραγματικότητα που για κάποιους ίσως να μην ήταν τόσο σαφής ως προς τη σειρά.

Οι χαρακτήρες βασίστηκαν αρκετά στις προσωπικότητες των πρωταγωνιστών

Στο βίντεο η Κοξ μας δείχνει την σούπερ οργανωμένη κουζίνα της, τα συρτάρια που είναι χωρισμένα ανάλογα με το τι περιέχουν, τα βαζάκια με τα μυρωδικά και γενικώς οργάνωση επιχείρησης στα ράφια και το ψυγείο της. Πολύ λογικά κάνει το σχόλιο «Πες μου πως είσαι Μόνικα χωρίς να μου το πεις με λόγια» γράφει και αναφέρεται στον παστρικό και υποχόνδριο χαρακτήρα της Μόνικα Γκέλερ.

Οπότε έρχεται εδώ το ερώτημα: οι ρόλοι στα Φιλαράκια γράφτηκαν βασισμένοι σε χαρακτηριστικά των ηθοποιών ή μήπως στην πορεία των ετών οι ηθοποιοί με τους χαρακτήρες αντάλλαξαν στοιχεία; Ή απλώς οι ηθοποιοί άρχισαν ασυνείδητα να ενσωματώνουν στην πραγματική τους ζωή πράγματα της προσωπικότητας των ρόλων τους; 

https://www.instagram.com/reel/CNshcnXjVHJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA