Μενού
  • Α-
  • Α+

Εμείς οι απλοί θνητοί έχουμε το Tinder, το Badoo και όλες εκείνες τις εφαρμογές που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για να προσφέρουν μια μεγαλύτερη ευκολία στο κομμάτι του dating. Όταν είσαι διάσημος τι γίνεται; Πώς μπορείς να ψάξεις για ένα ταίρι χωρίς να γίνεις αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα media; 

Αρχικά, αν είσαι διάσημος παίζουν δύο ενδεχόμενα: είτε τα ραντεβού είναι πανεύκολα για σένα και δε χρειάζεσαι καμία εφαρμογή είτε ψάχνεις κάτι πολύ πιο σοβαρό που δεν πιστεύεις ότι μπορεί να στο προσφέρει ο κύκλος ανθρώπων σου.

Για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση ή τουλάχιστον φτιάχνεται κι έτσι εμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια η εφαρμογή Raya που είναι ένα πιο πριβέ και exclusive Tinder, όπου δε μπαίνεις εύκολα. Είναι σαν να πήρε κάποιος τον πιο σκληρό πορτιέρη κλαμπ στον κόσμο, τον Σβεν Μάρκαρντ από το Berghain, και να τον έκανε app.

Face control για να μπεις στο Tinder των celebrities

Στο Raya δε μπαίνεις εύκολα. Μόλις το 8% των αιτούντων γίνονται αποδεκτοί και υπάρχει λίστα αναμονής 100.000 ατόμων! Πρώτα πρέπει να σε κάνουν referral δύο χρήστες. Στη συνέχεια μια επιτροπή εξετάζει τα στοιχεία σου και τσεκάρει στα social media πόσους διάσημους φίλους έχεις. Αν ο αριθμός δε θεωρηθεί επαρκής, τότε - μάντεψε - θα «φας πόρτα».

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε πρώην γυναίκα χρήστης της εφαρμογής, στο Raya υπάρχουν 10.000 προφίλ και μπορεί κανείς να βρει τον Χάρι Στάιλς, τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον Μάθιου Πέρι, την Ντέμι Λοβάτο, την Κλόε Καρντάσιαν, την Εμίλια Κλαρκ και την Κάρα Ντελεβίν. Η λογική είναι ίδια με του Tinder, δηλαδή πρέπει να γίνει match για να μπορείς να στείλεις κάπου μήνυμα, αλλά δίνεται η επιλογή να πληρώσεις gold ticket για περισσότερα προνόμια. 

Δε μπορείς να κάνεις print screen, για την ακρίβεια σου επιτρέπεται μια φορά, δέχεσαι σύσταση και στη δεύτερη έχεις αποκλειστεί από την εφαρμογή.

Στα ενδιαφέροντα που αναφέρει η 30χρονη Βρετανίδα που βγήκε 20 ραντεβού μέσω του Raya και κάποια με αρκετά γνωστά ονόματα, είναι πως οι κωμικοί είναι το ακριβώς αντίθετο στα προσωπικά τους και δη σεξουαλικά, οι αθλητές είναι άκρως ικανοποιητικοί στο κρεβάτι, ενώ οι ηθοποιοί είναι φουλ ναρκισσιστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA