Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik να περνά κρίση, με κάποιους μάλιστα να κάνουν λόγο και για χωρισμό του ζευγαριού με τους δυο τους ωστόσο να διαψεύδουν αυτό το σενάριο.

Από τη μια, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως όλα είναι καλά, ενώ και ο Snik μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε από θαυμάστριες ξεκαθάρισε στο Ιnstagram του ότι έχει σχέση και δεν έχει χωρίσει. 

Ερωτώμενος εάν ο ίδιος και η παρουσιάστρια είναι ακόμη ζευγάρι, είπε: «Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε, ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ράπερ ανέφερε πως θα ήθελε να αποκτήσει παιδί με την αγαπημένη του, αφού τη θεωρεί κατάλληλη για μαμά.

«Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι, θα έκανα παιδί μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από το 2:48 λεπτό.

https://www.youtube.com/watch?v=YBkSFPzZ1C4
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA