Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα, η οποία ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν παντρεύεται τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και ότι οι δυο τους δεν είναι καν ζευγάρι πλέον.

«Δεν ξέρω από πού έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι! Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τον ζούμε δύο με τέσσερις φορές στη ζωή μας.»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τα μαγιό που φέρουν την υπογραφή της:

«Έχω σχεδιάσει 15 μαγιό μόνη μου. Εμπνεύστηκα για τα μαγιό μου από μια φίλη μου που έχει ψωμάκια και από μια άλλη φίλη μου με μεγάλο στήθος. Όλα τα σώματα είναι σέξι, είναι ωραίο να είμαστε σέξι. Άλλο πρόστυχες, άλλο σέξι. Φέτος είχα φέτος τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία. Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Κοκλώνη απάντησ: «Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα που δεν ξέρω πώς έγινε. Μου λείπει πολύ να παίξω σε ένα σίριαλ».

https://www.youtube.com/watch?v=JNXfeUbk8rA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA