Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νανά Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις μηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Μέσω αυτών υποστήριξε ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά. Ο άνδρας συνελήφθη, μάλιστα, στις 10 Απριλίου, για εξύβριση και απειλές, ενώ απάντησε με μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στον Αlpha, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος σημείωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ ο δικηγόρος του απέδωσε τις κινήσεις της πρώην συντρόφου του σε «μανία καταδίωξης» που ξεκίνησε όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

«Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρονών. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρονών και διαβάλλομαι από παντού, ότι είμαι λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μιχαλόπουλος.

«Τα βλέπω όλα αυτά και γελάω»

«Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.».

Όπως συμπλήρωσε, «δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα.

Ερωτηθείς για την καταγγελία για απειλητικά μηνύματα, απάντησε: «Εσείς όταν έχετε σχέση δεν έχει πει καμία φορά “ρε γα@@@ο” και να πεις και μια κουβέντα παραπάνω;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA