Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πίστευα πάντα στη δύναμη που έχει η τηλεόραση», ανέφερε ο Θάνος Πετρέλης, μιλώντας στον Alpha. «Πήγα στο Fame Story για να δείξω ποιος είμαι και να με δουν οι δισκογραφικές. Δικαιώθηκα, τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι πίστευα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πραγματικά απίστευτο. Γεμίζαμε γήπεδα χιλιάδων θέσεων, ο κόσμος παραληρούσε. Η πολύ μεγάλη δημοφιλία τότε δεν με έκανε να πάρω αέρα. Ίσα ίσα με έφερε πιο κοντά στον κόσμο», σημείωσε ο τραγουδιστής, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για συναδέλφους του που είναι αλαζονικοί:

«Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, δεν θέλουν ο κόσμος να πηγαίνει στο καμαρίνι, έχουν αλαζονική συμπεριφορά. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος».

Σε ερώτηση για το πόσο προστατευμένη διατηρεί την προσωπική του ζωή, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε, τέλος, πως «αναγκαστικά έκανα εξώφυλλα με την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του “μαϊντανού”.

Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να βγουν μπροστά στις κάμερες».

https://www.youtube.com/watch?v=bre8uK4HaYk
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA