Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στον “Ηλία του 16ου” ο Θανάσης Βέγγος δεν ήξερε ότι θα φάει πραγματικά χαστούκια από τον Κώστα Χατζηχρήστο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Είχαν συνεννοηθεί ο Χατζηχρήστος και ο Σακελλάριος ότι θα πάει η σκηνή μια κι έξω, να μη την κάνουν δεύτερη φορά.

Ο Θανάσης Βέγγος ξαφνιάζεται, δεν ξέρει τι να κάνει, να τον πλακώσει κι εκείνος στο ξύλο; Μετά από αυτή τη σκηνή, αυτοί οι δύο δεν ξαναμίλησαν ποτέ», είχε υπογραμμίσει.

«Μεγάλο ψέμα!»

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», ωστόσο, η Βούλα Χατζηχρήστου διέψευσε κατηγορηματικά τον Μάκη Δελαπόρτα, σημειώνοντας πως «δεν είναι σωστό να πλάθουν ιστορίες που δεν ευσταθούν».

«Είναι μεγάλο ψέμα! Ο Κώστας με τον Θανάση μέχρι που πέθανε ο Κώστας μιλούσαν. Μάλιστα, ήμουν παρούσα σε μία από τις περιοδείες του άντρα μου τη δεκαετία του ’90 όταν βρεθήκαμε στην ίδια πόλη με τον θίασο του Βέγγου.

Μόλις αντάμωσαν, αγκαλιάστηκαν, μίλησαν και δεν υπήρχε κανένα, μα κανένα, πρόβλημα μεταξύ τους. Επίσης, το 1995, όταν τους κάλεσε ο Λάκης Λαζόπουλος στους “10 μικρούς Μήτσους” να κάνουν ένα μικρό ριμέικ της ταινίας “Ο Ηλίας του 16ου”, πάλι ήμουν παρούσα όταν ο ένας αποκαλούσε τον άλλον “Κώστα μου, Θανάση μου”.

Επίσης, τους τίμησε ο Δήμος Αθηναίων και τους δύο μαζί με τον Ηλιόπουλο τη δεκαετία του ’90 και κάθονταν μαζί. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα», ανέφερε η Βούλα Χατζηχρήστου πραγματικά εκνευρισμένη.

«Επειδή τα ξέρω από τον ίδιο τον Κώστα, που τα έλεγε σε όλες τις συνεντεύξεις του, τα χαστούκια ήταν όντως αληθινά. Μάλιστα, η σκηνή αυτή γυρίστηκε τρεις φορές, γιατί ο Βέγγος ήξερε για το χαστούκι και προσπαθούσε να το αποφύγει. Μάλιστα, στο πρώτο χαστούκι, επειδή ήταν δυνατό, έφυγε από το πλάνο και του είχαν βάλει κομπρέσες του Θανάση για να συνέλθει. Ωστόσο, το ξαναγύρισαν για να πιάσει το σωστό πλάνο ο Σακελλάριος» επισήμανε η Βούλα Χατζηχρήστου, καταλήγοντας:

«Δεν είναι σωστό να πλάθουν ιστορίες που δεν ευσταθούν και να διαιωνίζονται ανυπόστατα περιστατικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA