Μενού
  • Α-
  • Α+

Δε θυμόμαστε ποτέ άλλοτε τον Σπύρο Μπιμπίλα να μιλάει τόσο ανοιχτά και με σιγουριά για τον εαυτό του για τη σεξουαλικότητα του. Είναι όμως και η χρονική στιγμή που βοήθησε για να συμβεί αυτό, έστω και μετά από 40 χρόνια καριέρας.

Στους δικούς του ανθρώπους ο κ. Μπιμπίλας δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε έδειξε ίχνος ντροπής για αυτό που είναι. Ίσως όμως να μην ένιωθε έτοιμος να το πει στον κόσμο ή να μη θεωρούσε ότι είναι κάτι που χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος. 

Το ότι το κάνει τώρα, σε μια εποχή που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ως πρόεδρος του ΣΕΗ για να καθαρίσει ο χώρος της υποκριτικής, δείχνει ότι τώρα είναι ψυχολογικά έτοιμος και νιώθει ασφαλής για να το κάνει. Τα κακεντρεχή σχόλια πάντοτε θα υπάρχουν, αλλά τώρα είναι η εποχή και το πλαίσιο που παρέχει στήριξη σε μη ετεροφυλόφιλα άτομα να πάψουν να φοβούνται ή να ντρέπονται για τις σεξουαλικές τους επιλογές.

«Η φύση με έκανε να έλκομαι και από άντρες»

Μιλώντας στο Antivirus, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ίσως την πιο λογική φράση που μπορεί να αποτελεί επιχείρημα για το ότι το να μην είσαι στρέιτ δεν είναι κάτι κακό, κάτι που πρέπει να περιθωριοποιηθεί, αλλά είναι ίσο με το να είσαι οτιδήποτε ταιριάζει στην ψυχή σου και την εσωτερική έλξη σου.

«Έχω την ηθική αξία ότι δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο. Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει και το ίδιο φύλο, είναι φυσιολογικό. Εγώ έκανα σεξ για πρώτη φορά στα 21 μου, γιατί το σεξ το συνδύαζα με την αγάπη. Σπάνια έχω κάνει σεξ χωρίς αγάπη και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γι΄αυτό. Βέβαια, ξέρω ότι διαφέρω από πάρα πολλούς ανθρώπους. Δηλαδή όταν είσαι 65 και έχεις κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA