Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο ξεκίνημα της πανδημίας, πριν από ένα χρόνο περίπου, η Έλεν Ντετζένερις είχε βρεθεί στο στόχαστρο μετά τις καταγγελίες μελών της εκπομπής της για τοξικό κλίμα και άσχημη συμπεριφορά από τους παραγωγούς. Η εκπομπή είχε τότε σταματήσει και είχε ξεκινήσει εσωτερική έρευνα, με την παρουσιάστρια να ζητάει αρκετές φορές δημόσια συγγνώμη που δεν είχε καταλάβει τι γίνεται στο σόου της.

Τώρα, που είχε κοπάσει η όλη αντίδραση και οι κατηγορίες προς το πρόσωπό της, η Έλεν Ντετζένερις έβαλε τον εαυτό της ξανά σε θέση αμυνόμενου, καθώς αποκάλυψε ότι οδήγησε υπό την επήρεια μαριχουάνας και χαπιών.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο σόου του Τζίμι Κίμελ, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι, η κουβέντα πήγε στη μαριχουάνα, επειδή στην Αμερική έχουν την Ημέρα Μαριχουάνας στις 20 Απριλίου, όταν και έγινε το γύρισμα της εκπομπής. Ο Κίμελ είναι καταναλωτής των διάφορων προϊόντων, ενώ η Ντετζένερις, όπως του εξήγησε, δεν έχει ιδέα απ΄αυτά.

Παρόλα αυτά, μια από τις λίγες φορές που πήρε, έτυχε ένα σοβαρό περιστατικό. Η Ντετζένερις περιέγραψε χιουμοριστικά τη στιγμή που βρήκε τη σύζυγό της Πόρσα ΝτεΡόσι στο πάτωμα να σφαδάζει από πόνο λόγω της σκωληκοειδίτιδας. Δεν ήταν και πολύ καλό το timing, μιας και είχε καταναλώσει νωρίτερα τρία αναψυκτικά με μαριχουάνα και είχε πάρει δύο υπνωτικά χάπια μελατονίνης. 

«Την πήγα γρήγορα στα επείγοντα, η αδρεναλίνη μου ήταν στα ύψη, μάλλον δεν πρέπει να το πω αυτό, δεν ήταν και πολύ ασφαλές αυτό που έκανα» ανέφερε η παρουσιάστρια-κωμικός και πάρα πολλοί χρήστες (#διπλής) στα social media την έψεξαν γιατί δεν πήρε ένα ταξί ή δε φώναξε έναν σοφέρ να μεταφέρει την Πόρσα, ενώ άλλοι στάθηκαν στο ότι τέτοιες πράξεις βγάζουν κακό όνομα στη μαριχουάνα και στους καταναλωτές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA