Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και μια τετραετία η Κιμ Καρντάσιαν ασχολείται με τη νομική επιστήμη και συμβάλλει σε μια προσπάθεια αλλαγής του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισε να πάρει και πτυχίο και τα τελευταία 2 χρόνια πηγαίνει σε σχολή και αφιερώνει χρόνο στο διάβασμα της. Το πώς καταφέρνει να το κάνει μια γυναίκα επιχειρηματίας, με τόσες δουλειές, με τόση δέσμευση στα επαγγελματικά της για να γίνει δισεκατομμυριούχος, είναι μια μεγάλη απορία.

Όπως μεγάλη είναι η απορία αν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς φοιτήτρια σαν κι εκείνη. Ιδίως όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες της τελευταίας της ανάρτησης στο Instagram.

Εκεί, η Κιμ Καρντάσιαν έχει απλώσει στο τραπέζι του μπαλκονιού της όλα τα χαρτιά και τις σημειώσεις της και διαβάζει εν όψει κάποιας εξεταστικής, όπως υποθέτουμε. Επειδή όμως μόλις πρόσφατα ήταν και η περίοδος του spring break για τους φοιτητές, η εικόνα συνδυάζει τα δύο αυτά στοιχεία, δηλαδή το διάβασμα και το πάρτι που είθισται να γίνεται στη Φλόριντα. Η Κιμ λοιπόν διαβάζει φορώντας ένα μπικίνι που καλύπτει μετά βίας τα βασικά σημεία που πρέπει να καλύπτει ένα μαγιό.

Όλα τα λεφτά βέβαια στην ανάρτηση είναι το δημοφιλέστερο σχόλιο, με έναν τύπο να ρωτάει την Κιμ «ποια σχολή νομικής είναι αυτή; Δε ρωτάω για μένα, αλλά για έναν φίλο μου».

https://www.instagram.com/p/CN-01DggMeW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA