Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open έδωσε ο 61χρονος συγγραφέας και πολιτικός, Πέτρος Τατσόπουλος και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», το οποίο χαρακτήρισε «προσβολή απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται».

O Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια κατά του ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως «είναι μία προσβολή, μία ύβρις, με την αρχαιοελληνική της έννοια, απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται. Να είσαι σε συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες και να κάνεις μία γιαλαντζί παρωδία τού τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις. Με διάφορες αθλοπαιδιές, με μία νοημοσύνη παλιπαιδική, διότι από όσο έχω δει κατά καιρούς δεν διακρίνονται και για τη νοημοσύνη τους οι παίκτες! Το θεωρώ προσβολή προς τους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται αυτή τη στιγμή. Όσο για τους καημένους όλους εμάς που ασχολούμαστε λόγω πανδημίας με το μοίρασμα της καρύδας στον Άγιο Δομίνικο, ε τι να πω... ίσως μας λυπάμαι δύο φορές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA