Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει δύο βδομάδες από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor και αφού πήρε το χρόνο της επανέλθει στην πραγματικότητα και να δει κάποια πράγματα στο παιχνίδι που δε μπορούσε να τα δει όσο ήταν μέσα, βρέθηκε στην εκπομπή της Μαλέσκου για να πει τη δική της πλευρά των πραγμάτων.

Αλέξης Παππάς, Μαριαλένα, Σάκης, Τζέιμς και Μπάρτζης αποτέλεσαν τα πρόσωπα του σχολιασμού της, με τους δύο τελευταίους να συγκεντρώνουν αναμενόμενα τα πυρά της, αν και απέφευγε όσο περισσότερο μπορούσε να τους ονοματίσει.

Αρχικά, η Ελευθερία μίλησε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη που αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης στο φετινό Survivor και στη συνέχεια σχολίασε με την παρουσιάστρια τα λεγόμενα του Παππά στο βίντεο που προβλήθηκε. Η Ελευθερία αποκάλυψε ότι ο Παππάς της μιλούσε αρκετά για την Αλέσια, την Ιταλίδα με την οποία φέρονται να έχουν ερωτευτεί πριν μει στο Survivor, και βρήκε ευκαιρία να διαλευκάνει αυτό που του είπε όταν αποχώρησε.

«Τζέιμς και Μπάρτζης έκαναν βάσει στρατηγικής θέμα από το πουθενά για το μπαούλο»

Αυτό που είχε ακουστεί να λέει η Ελευθερία όταν χαιρετούσε την Κόκκινη Ομάδα, ήταν σαν προτροπή στον Παππά να τελειώσει τον Τζέιμς από το παιχνίδι. Τελικά ήρθαν ανάποδα τα πράγματα και η Ελευθερία διευκρίνισε πως δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι παραπληροφόρηση, αλλά αρκέστηκαν να μιλήσουν μόνο για την Αλέσια.

Από κει και μετά ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης αποτελέσαν το βασικό θέμα της κουβέντας, η οποία πήγε και στο συμβάν με το μπαούλο που είχε πάει η Ελευθερία να ψάξει στα κρυφά και κατέληξε σε μεγάλο τσακωμό, με παίκτες των 2 ομάδων να την αποκαλούν κλέφτρα.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δε θα μπορούσε να κλέψει φαγητό για να κατηγορήσει τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς, γιατί το μπαούλο δεν έχει φαγητό, καθώς οι παίκτες το κουβαλάνε πάνω τους. «Μου έβγαλαν την εικόνα της κλέφτρας, μια λέξη που είναι πολύ βαριά να την πεις για κάποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία και κάπως μας σόκαρε, γιατί αυτή ήταν που αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, σε βίντεο που είχε παίξει στο Love It, είχε αποκαλέσει κλέφτρα την Άννα-Μαρία Βέλλη.

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να απαντήσει σε όσους την αποκαλούσαν άβουλη και εξήγησε ότι δεν ήταν άβουλη, απλώς δεν της άφηναν ποτέ το χώρο ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς για να απαντήσει. Κάτι που της έκανε αρκετά και ο Αλέξης Παππάς, αλλά με αυτόν δεν είχε πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA