Μενού
  • Α-
  • Α+

Την είδαμε πρώτη φορά στο Tudors. Ήταν όμως ο ρόλος της στο Game of Thrones για 5 σεζόν που την έβαλε πιο μέσα στον χάρτη της βιομηχανίας. Η Νάταλι Ντόρμερ έδωσε το στίγμα της ως Μαργκέρις Ταϊρέλ μέχρι το φινάλε της 6ης σεζόν, όταν και η Σέρσεϊ Λάνιστερ αποφάσισε να κάψει με πράσινη φωτιά τον High Sparrow, τα Κοράκια του και όλους τους Ταϊρέλ. Η ηθοποιός φυσικά έχει κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της 5 χρόνια μετά, όπως η σειρά Penny Dreadful, αλλά το πιο σημαντικό έγινε μέσα στην καραντίνα.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η 39χρονη ηθοποιός, τον περασμένο Ιανουάριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Ντέιβιντ Όουκς, και είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να το κρατήσει κρυφό. Και θα το κατάφερνε περισσότερο αν δεν αποφάσιζε να το αποκαλύψει στο podcast That's After Life το πρωί της Τετάρτης. 

«Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στην πανδημία, να μείνεις έγκυος, να γεννήσεις» ανέφερε χάριν αστεϊσμού, η Ντόρμερ που γέννησε κορίτσι. «Ξέρω ότι με αυτό που θα πω γίνομαι κλισέ, αλλά τη φαντάζομαι σε 30 χρόνια να κάθεται σε ένα μπαρ και να λέει "ναι, είμαι παιδί της εποχής του Covid-19".

Είναι κιόλας τριών μηνών, μου δίνει απίστευτη χαρά, δεν πρόκειται να παραπονεθώ ποτέ ξανά για ώρες γυρισμάτων, γιατί η έλλειψη ύπνου είναι κάτι εντελώς άλλο. Ο ύπνος ήταν πάντοτε κάτι σημαντικό για μένα, είναι το μόνο μη επιθυμητό όταν κάνεις ένα παιδί, αλλά τη λατρεύω, είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου. Επίσης, η φύση είναι αρκετά έξυπνη στην αϋπνία, σου φέρνει τις ορμόνες και αναλαμβάνουν αυτές» είπε με σαρκασμό η Ντόρμερ.

Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε ότι τώρα θα δυσκολέψουν τα πράγματα για να συμβαδίσει η μητρότητα με τη δουλειά της κι αυτό ίσως την οδηγήσει στο να απορρίπτει περισσότερες προτάσεις απ΄όσες θα δέχεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA