Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη!», η ηθοποιός αναφέρθηκε στον συνάδελφό της  Δημήτρη Λιγνάδη, επισημαίνοντας ότι για ένα διάστημα υπήρξε η μούσα του, αλλά πρόσθέσε ότι «δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός».

«Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός».

Και κατέληξε λέγοντας: «Περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη, και είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει βγει προς τα έξω ένα εγκληματικό του κομμάτι. Ποτέ δε συνδέθηκα με αυτό το κομμάτι του. Ήμουν σε εκπομπή και μίλησα για κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού. Ήμουν μόνη μου μέσα στο ιατρείο του και δεν βγήκα να μιλήσω σε κανέναν και θεώρησα ότι κάνω λάθος. Μετά την εμφάνισή μου αυτή, μου έστειλαν μηνύματα πολλές γυναίκες για κακοποιητικές συμπεριφορές γιατρών. Είναι η ώρα που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι μπορούν να μιλήσουν».

«Αντιμετωπίζω τα σκοτάδια με ψυχοθεραπεία»

Αναφορικά με τις ψυχολογικές της διακυμάνσεις, η Στεφανία Γουλιώτη τόνισε: «Τα δικά μου σκοτάδια τα αντιμετωπίζω με ψυχοθεραπεία. Έχω την τύχη να ασχολούμαι με αυτά τα κείμενα που σου θυμίζουν ποια είναι η ζωή. Αυτό που κάνει αυτή η κοινωνία, που σου φωνάζει να τρέχεις για το χρήμα και την επιτυχία, είναι και ο λόγος που ακούμε για τα ανοίγματα σε εστίαση, τουρισμό και τον πολιτισμό τον έχουν αφήσει προς το τέλος. Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και αυτό είναι τρομερά θλιβερό»

Όσο για το ελληνικό #MeToo υπογράμμισε: «Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα. Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA