Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια από τις ιστορίες ζωής ξένων ηθοποιών που έχουν γίνει viral κατά καιρούς στο διαδίκτυο, είναι αυτή του Κιάνου Ριβς. Ο Ριβς έχει ζήσει απίστευτα επώδυνες στιγμές στο παρελθόν του, αφού έχει χάσει γυναίκα, αδερφή, καλύτερο φίλο και την κόρη του. Κι όλα αυτά έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια αντίστοιχη ιστορία φαίνεται πως έχει ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο 53χρονος ηθοποιός που η φωνή του έχει συνδεθεί με χαρακτήρες animation, αλλά και με διαφημιστικά, είδε την πιο σκληρή πλευρά του θανάτου όταν ήταν μόλις 13 ετών. Τότε ήταν που πέθανε η αδελφή του σε τροχαίο. Δύο χρόνια αργότερα, στα 15 του, οι γονείς του χωρίζουν. Σαν να μην έφταναν αυτά, στα 18 του χρόνια, ενώ είχε μόλις περάσει στο πανεπιστήμιο και είχε περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, είδε τον πατέρα του να πεθαίνει, πριν καν προλάβει να μοιραστεί τη χαρά του για τις επιτυχίες του.

Όλα αυτά, θέλοντας και μη, διαπλάθουν την ψυχή, τον χαρακτήρα και καθορίζουν αρκετά τις μετέπειτα επιλογές της ζωής. Μέσα σε 2 χρόνια ο Λεωνίδας Κακούρης είχε πάρει την απόφαση να αφήσει το πανεπιστήμιο και να αφοσιωθεί στην υποκριτική και η πορεία του ως σήμερα φανερώνει την ποιότητα του, όπως σχηματίστηκε από αυτές τις απώλειες.

Ίσως γι΄αυτό τελικά να αντιδράει το μέσα του όταν καλείται να κάνει πράγματα στις Άγριες Μέλισσες που είναι σκληρά και αρκετά απάνθρωπα. Κι είναι αυτή η εσωτερική σύγκρουση εν τέλει που δείχνει το πόσο καλός ηθοποιός είναι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA