Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικούς μήνες, η Δέσποινα Μοίρου είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε μιλήσει για τη ζωή της στις ΗΠΑ και πώς βιοπορίζεται. Τότε είχε εξηγήσει πως ασχολείται με το stand-up comedy και είχε μάλιστα ανακηρυχθεί η καλύτερη γυναίκα κωμικός για το 2019, ενώ προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο Life In A Day.

Τα όσα είχε πει σχετικά με την πορεία της στην υποκριτική, είχαν αντιμετωπιστεί με χιουμοριστική διάθεση από την εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, κάτι που όμως δεν άρεσε στη Δέσποινα Μοίρου που θεώρησε υποτιμητικά και προσβλητικά τα λεγόμενα των συντελεστών.

Στην αγωγή που κατέθεσε, η Δέσποινα Μοίρου κάνει αναφορά σε 4 εκπομπές από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Απριλίου, στις οποίες οι παρουσιαστές και τα μέλη του πάνελ σχολίασαν δυσφημιστικά τη συμμετοχή της σε ταινία όπου υποδύεται τη Σοφία Λόρεν, τη συμμετοχή της στο Life In A Day, ενώ είχε προβληθεί και βίντεο στις 23/3 με ειρωνικό τίτλο «Η γκουρού των μιμήσεων σοκάρει με το ταλέντο της!».

Για όλα αυτά η Δέσποινα Μοίρου κατέθεσε αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία απαγορεύει στη Φωλιά των ΚουΚου οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της και έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ.

Μέσω του δικηγόρου της, Σταμάτη Γεωργούλη, κοινοποίησε τα εξής: «Διαπιστώνοντας από τα πραγματικά περιστατικά των εκπομπών της “Φωλιάς των Κου Κου” (με ημερομηνίες 2/12/20, 18/2/2021, 23/3/2021 και 6/4/2021), η υπεράσπιση κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα εκδόσεως προσωρινής διαταγής και αγωγή για ηθική, υλική και επαγγελματική βλάβη. Παράλληλα, προσέφυγε στο ΕΣΡ, αξιώνοντας την παύση κάθε ενέργειας από τους εναγόμενους συντελεστές της εκπομπής που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, την τιμή και την επαγγελματική υπόληψη της εντολέως μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA