Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2020 ο Κερκ Ντάγκλας άφηνε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 104 ετών, έχοντας ζήσει μια γεμάτη ζωή. Στις 29 Απριλίου του 2021, η Αν Ντάγκλας, δεύτερη σύζυγός του μετά τη Νταϊάνα, πεθαίνει σε ηλικία 102 ετών.

Η Αν και ο Κερκ παντρεύτηκαν το 1954, κι ενώ ο Κερκ είχε περάσει μια τριετία χωρισμού από την Νταϊάνα, η οποία πέθανε το 2015. Με την Αν έζησαν μαζί για 66 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε πέρσι ο θάνατος. 

Η Αν πέθανε στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, με την οικογένεια της μαζί της και πιο συγκεκριμένα τους δύο γιους που μοιράστηκε με τον Κερκ Ντάγκλας, τον Έρικ και τον Πίτερ.

Ο Μάικλ Ντάγκλας δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους, αφού του στάθηκε αρκετά και μετά τον χαμό της μητέρας του. Ο 76χρονος ηθοποιός έκανε μια λιτή δήλωση στο People, όπου ανέφερε ότι η Αν ήταν «παραπάνω από μια μητριά και δε συμπεριφέρθηκε ποτέ με κακία σε μένα. Μας έβγαζε τον καλύτερο εαυτό, ειδικά στον πατέρα μου. Ο μπαμπάς μου δε θα είχε ποτέ αυτή την καριέρα χωρίς τη στήριξη και τη συντροφικότητα της Αν. Εγώ, η Κάθριν και τα παιδιά τη λατρεύαμε. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μας».

Η Αν εργάστηκε στη ζωή της στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων στον κινηματογράφο και γνωρίστηκε με τον Κερκ το 1953 στα γυρίσματα της ταινίας Act of Love. Παντρεύτηκαν το 1954 στο Λας Βέγκας και μετά ξανά το 2004. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στις φιλανθρωπίες και ίδρυσε δύο ιδρύματα, το Ερευνητικό Κέντρο για τον Καρκίνο στις Γυναίκες και το Κέντρο Αν Ντάγκλας για Γυναίκες στο Λος Άντζελες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA