Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι γίνεται αν συνδυάσει κανείς έναν από τους ωραιότερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας με μια από τις πιο σέξι γυναίκες της χώρας; Κάτι που σίγουρα δε μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Υπάρχει όμως φωτογραφία που ισούται με πάνω από 1.000 λέξεις κι αυτή βρίσκεται στο προφίλ της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, όπου έχει μαζέψει σχεδόν 129.000 likes, δηλαδή το 1/6 των ακόλουθων της, περίπου 30.000 πάνω από τον μέσο όρο της. 

Είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί δε λένε ψέμματα, όπως ψέμματα δε λέει και το ότι αυτή η φωτογραφία αποτέλεσε ένα από τα top θέματα συζήτησης διαδικτυακά.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στα Σύβοτα στη Θεσπρωτία με καλό της φίλο που επιμελείται και τα μαλλιά της και δεν έλειψαν τα πολλά stories από το πρώτο της μπάνιο και δη σε μια περιοχή που τα νερά της είναι φημισμένα και από τα ωραιότερα της χώρας. Μάλιστα, σε ένα από τα stories της η Τούνη απέδειξε πόσο γεννημένη για instagrammer είναι, αφού χρησιμοποίησε το δάχτυλο του ποδιού της για να πατήσει τη λήψη βίντεο, επειδή ο φίλος της κοιμόταν.

Αναμφίβολα όμως, η ανάρτηση της με το αποκαλυπτικό μπραζίλιαν μαγιό της είναι που πήρε τη δόξα. Η Ιωάννα Τούνη στήθηκε σε έναν βράχο μέσα στο νερό, σήκωσε το ένα της πέλμα για να τονιστούν περισσότερο οι καμπύλες της, πόζαρε με σέξι βλέμμα και άφησε τους ακόλουθους της έκθαμβους.

https://www.instagram.com/p/COVnrk3LRPO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA