Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια περίοδο που υπήρξε έντονη φημολογία ότι περνάνε κρίση στη σχέση τους, ότι είναι πρακτικά χωρισμένοι και πως η σχέση τους μάλλον τελείωσε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ακυρώνουν όλα τα ρεπορτάζ και παραμένουν ζευγάρι, με την παρουσιάστρια να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram με πολύ νόημα.

Ούτως ή άλλως, η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της στον Alpha και είχε αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένας χωρισμός και πως κανείς δεν ξέρει τα προσωπικά της, ούτε καν η φίλη της Έλενα Χριστοπούλου, στην οποία αποδιδόταν η επιβεβαίωση για τον χωρισμό.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική».

Μετά από την τοποθέτηση της Ηλιάνας, ο Snik είχε απαντήσει στο προφίλ του στο Instagram με πιο επιθετικό τρόπο ότι «Παρεμπιπτόντως μη μου σπάτε τα...νεύρα, δεν είμαι μόνος».

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ηλιάνα ανάρτησε σε story ένα βίντεο όπου απεικονίζεται ο Snik με φίλτρο μωρού και του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλια του.

https://www.youtube.com/watch?v=43cJZJWAuFo
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA