Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος καλό όλα για τον Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος είδε το μαγαζί του να παίρνει φωτιά το βράδυ της Τρίτης (5/5), ύστερα από έναν λάθος χειρισμό ενός σεφ του. Μόλις το αντιλήφθηκε, έσπευσε μαζί με τον αδερφό του και τον συνεργάτη του για να σβήσουν τη φωτιά που ξεκίνησε από την κουζίνα.

Ο Γιώργος Παπακώστας είναι συνιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας μπεργκεράδικων και η ζημιά έγινε στο κατάστημά του στη Γλυφάδα. Ο γνωστός σεφ, που στο παρελθόν ήταν στην εκπομπή της Μενεγάκη, ενώ έχει βρεθεί κατά καιρούς στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές για να μαγειρέψει, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη φωτιά και τη ζημιά που υπέστη, αλλά φάνηκε καθησυχαστικός και ευτυχώς, όπως είπε, δεν έπαθε κανείς τίποτα το σοβαρό.

«Καλημέρα, είμαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν έχετε ξανακάνει ποτέ θέμα, αλλά οι κουζίνες είναι ένα επικίνδυνο σπορ, στις οποίες συμβαίνουν συχνά τέτοια ατυχήματα. Στο μαγαζί χθες ήταν μια τυπική ημέρα δουλειάς, απλά έγινε ένας λάθος χειρισμός από έναν μάγειρα που πανικοβλήθηκε και δεν πάτησε το κουμπί που έπρεπε, οπότε αναγκάστηκα να μπω μέσα. Ο περισσότερος καπνός που είδατε πάντως ήταν από το πυροσβεστικό μέσο, επειδή είμαστε ένα μαγαζί που ψήνει συνέχεια κρέας, οπότε με τη φωτιά βγήκε περισσότερος καπνός. Τώρα το μαγαζί θα μείνει κλειστό τρεις ημέρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA