Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γκόρντον Ράμσει είναι πατέρας πέντε παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Τάνα. Η Χόλι, είναι η δεύτερη κατά σειρά, και εκείνη που στρώνει από τώρα μια πολύ δυνατή καριέρα, ίσως αντάξια εκείνης του πατέρα της. Σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Πανεπιστήμιο Ravensbourne, έχει περπατήσει σε catwalk και ονειρεύεται στο μέλλον να δημιουργήσει το δικό της brand και να δει τα σχέδια της στις πασαρέλες. Στα μόλις 21 της έτη, εργάζεται παράλληλα ως influencer και μοντέλο, ενώ το instagram της διαθέτει 272 χιλιάδες followers, τους οποίους φροντίζει να τους ενημερώνει όσο πιο τακτικά γίνεται από τις στιγμές της.

Η ζωή της Χόλι είναι χωρισμένη μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες, ενώ απαρτίζεται από πολλά ταξίδια. Στη λίστα με τα μέρη που έχει επισκεφθεί, πρόσθεσε πρόσφατα και τις Μαλδίβες, όπου πέρασε τα γενέθλια της, ενώ δεν λείπουν και τα ταξίδια στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Παρ'όλες τις ανέσεις που φαίνεται να έχει, ο Γκόρντον υποστηρίζει ότι τα παιδιά του δεν είναι κακομαθημένα, τονίζοντας πως στα ταξίδια κάθονται στις οικονομικές θέσεις, ενώ εκείνος και η γυναίκα του στις πρώτες θέσεις. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει το 2017 σε συνέντευξη του στην Telegraph, «είμαστε αυστηροί σε αυτό με τη γυναίκα μου, γιατί δεν έχουν δουλέψει σκληρά για να απολαμβάνουν τέτοιες πολυτέλειες».

Η μόλις 21 ετών κόρη του διάσημου σεφ έχει περάσει από το κόκκινο χαλί, αφού πολύ συχνά τον συνοδεύει σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως τα βραβεία GQ και τα Baftas, ενώ όταν δεν συναναστρέφεται με διάσημους σταρ, απολαμβάνει να κάνει γυμναστική στο ειδικά κατασκευασμένο γυμναστήριο του σπιτιού της, να περνάει υπέροχες βραδιές στα μπαρ του Λονδίνου και φυσικά, να απολαμβάνει τη γευστική πανδαισία στα εστιατόρια του μπαμπά της. Στα διάσημα πρόσωπα που συναναστρέφεται είναι οι Μπέκαμς, τους οποίους γνωρίζει μέσω της βαθιάς φιλίας που συνδέει τον Γκόρντον και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ εκείνη είναι πιο κοντά με τον Μπρούκλιν αφού βρίσκονται στην ίδια ηλικία. Είναι, επίσης, φίλη με τον γιο του Τζίνο Ντ'Ακάμπο, Λουτσιάνο, ο οποίος πρόσφατα βγήκε ραντεβού με την αδερφή τηςΤίλι, την μικρότερη αδερφή της.

Η άνεση της Χόλι φαίνεται σε οποιαδήποτε περίσταση, τόσο συμμετέχοντας στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, φορώντας ρούχα της Βικτόρια Μπέκαμ, το 2019 όσο και στο να ποζάρει με τον Ντέιβιντ Φέρνις και τον Έλτον Τζον στα βραβεία Όσκαρ το 2017.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA