Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Φάρελ Γουίλιαμς κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα του και από μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών, γίνεται και επιχειρηματίας, αφού άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο The Goodtimes, στην παραλία του Μαϊάμι, μαζί με τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, Ντέιβιντ Γκρούντμαν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 266 δωμάτια, ορισμένα εξ αυτών να προσφέρουν απίστευτη θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, εξασφαλίζοντας την απόλαυση της αυγής και της δύσης, ενώ κάποια άλλα βλέπουν στον κόλπο Μπισκέιν.

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια σχεδιασμού και εργασιών κατασκευής για το συγκεκριμένο project, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον χρόνο αναμονής. Με επτά ορόφους και 10.000 τετραγωνικά μέτρα, το κτίριο που ανέλαβε να το σχεδιάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο Morris Adjmi, με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει την art deco αρχιτεκτονική της περιοχής.

Το ξενοδοχείο λαμβάνει υπόψιν τον σύγχρονο ταξιδιώτη και τον υποδέχεται με ανέσεις που παραπέμπουν στην χλιδή. «Θέλουμε να μεταδίδει μια αίσθηση ανανέωσης κι αυτή τη σπάνια έξαψη που σε καταλαμβάνει όταν ανακαλύπτεις κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο Φάρελ Γουίλιαμς και πρόσθεσε: «Είναι αυτή η όλο αδρεναλίνη αίσθηση του να μπαίνεις σε ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό και μια ολοκαίνουργια νοοτροπία. Αυτό το μέρος θα προσφέρει μια φυσική καλοπέραση σε όσους εισέλθουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA