Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για χωρισμό τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik τόνιζαν με κάθε τρόπο ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική τους ζωής. «Είναι όλα καλά» έλεγε η Ηλιάνα, «Δεν είμαι single» έγραφε εκνευρισμένος στο Instagram ο ράπερ. Το ότι παραμένουν όμως ζευγάρι, δεν αναιρεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι οι δυο τους περνάνε μια περίοδο κρίσης στη σχέση τους και δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να θέλησε να δώσει ένα μήνυμα με το story στο Instagram, όπου ευχόταν στον Snik για τα γενέθλια του, αλλά φαίνεται πως ήταν περισσότερο για να θολώσει τα νερά. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα στο περιοδικό OK, η παρουσιάστρια και ο ράπερ είναι ζευγάρι ακόμα, έχουν όμως να λύσουν αρκετά θέματα, τα οποία τους οδήγησαν και εκτός συγκατοίκησης.

Το σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Πεντέλη πριν ένα χρόνο, δεν το νοικιάζουν πλέον και ζουν σε ξεχωριστά σπίτια. Πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον ανέφερε στο ΟΚ ότι «υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό».

Ο Snik πάντως είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες ότι θέλει να κάνει παιδί με την Ηλιάνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA