Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε η Τζούλι «Τόνι» Κίτεν, ηθοποιός που μας έγινε περισσότερο γνωστή με τον ρόλο της Διηάνειρας στη σειρά Hercules με τον Κέβιν Σόρμπο. Η Κίτεν τα τελευταία χρόνια δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με την υποκριτική και τελευταίες τις συμμετοχές σε τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά πρότζεκτ αφορούσαν σε ριάλιτι σειρές όπως τα Botched και The Surreal Life. Από το 2008 και μετά τα ίχνη της χάθηκαν, μέχρι που έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου από τον ιατροδικαστή της Καλιφόρνια πως βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Newport Beach.

Η Κίτεν είχε παίξει στην ταινία Bachelor Party με τον Τομ Χανκς, ενώ είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο της σειράς Seinfeld. Αυτά ήταν τα πιο γνωστά πράγματα που έκανε ως ηθοποιός, ενώ κινήθηκε αρκετά μουσικά, με την έννοια ότι οι ερωτικές της σχέσεις με τραγουδιστές της μέταλ και της ροκ, την έκαναν εξώφυλλο στα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας RATT, ενώ εμφανίστηκε και σε βίντεο κλιπ των Whitesnake, με τον frontman των οποίων είχε σχέση για μερικά χρόνια. 

Από το 1997 ως το 2002 ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Τσακ Φίνλι, και γι΄αυτό ο θάνατος της καταχωρήθηκε με το όνομα Τόνι Φίνλι, παρότι είναι χωρισμένοι τόσα χρόνια. Μαζί έκαναν δύο κόρες.

Η αιτία θανάτου της Κίτεν δεν έχει γίνει γνωστή, όμως αξίζει να αναφερθεί ότι για πολλά χρόνια πάλευε με την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, είχε δύο συλλήψεις στο βιογραφικό της για κατοχή κοκαΐνης και οδήγηση υπό την επήρεια, ενώ ο Φίνλι την είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό με το τακούνι της.

https://www.instagram.com/p/CM8Y886H8sf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: Youtube

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA