Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ακόμα ευκαιρία εκμετάλλευσης προς τέρψιν του καταναλωτισμού μιας τόσο ιερής φιγούρας στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Είναι όμως και μια υπενθύμιση, μια ευκαιρία έκφρασης της αγάπης προς τη μαμά μας. Κι αν τα λόγια μπορεί να μη γίνονται κατανοητά άμεσα, σε κάποιες περιπτώσεις, μια ματιά αρκεί για να τα πει όλα. Ιδίως αν αυτή η ματιά του παιδιού είναι ίδια με της μαμάς, όπως συμβαίνει με τις 11 περιπτώσεις διάσημων μαμάδων και των παιδιών τους που ακολουθούν.

Ζιζέλ Μπούντχεν - Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι

Η Βίβιαν Λέικ είναι ακόμα 8 χρονών και δε μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα, αλλά δε θα είναι ψέμα αν ισχυριστούμε πως τόσο αυτή όσο κι ο αδερφός της Μπέντζαμιν, έχουν πάρει τη μύτη της μαμάς και τα μάτια της. Κι όπως πάει, η Βίβιαν λογικά θα γίνει κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση της 40χρονης Βραζιλιάνας σουπερμόντελ.

Γκουίνεθ Πάλτροου - Απλ Μάρτιν

Σε ηλικία 16 ετών η Απλ Μάρτιν έχει βάλει πλώρη για να διατηρήσει τα κεκτημένα της μαμάς της και θα λέγαμε - συγχώρα μας Κρις - ότι με το μπαμπά της έχουν ως μόνο κοινό το χρώμα μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CNP2C1ZL7Gy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ρις Γουίδερσπουν - Έιβα & Ντίκον Φίλιπς

Η Ριζ Γουίδερσπουν δεν έχει αφήσει παιδί για παιδί στον πρώην άντρα της, Ράιαν Φίλιπ. Τόσο ο 17χρονος Ντίκον όσο και η 21χρονη Έιβα, είναι ίδιοι η μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/CIEikchASDd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γκόλντι Χον - Κέιτ Χάντσον

Ο σχηματισμός των ματιών της Κέιτ Χάντσον είναι το μόνο σημείο που χαλάει κάπως τη συνταγή, μιας και προσομοιάζει περισσότερο στο μπαμπά Κερτ Ράσελ. Όλο το υπόλοιπο πάντως «φωνάζει» Γκόλντι Χον και με το κοντό μαλλί φαίνεται περισσότερο.

Σίντι Κρόφορντ - Κάια Γκέρμπερ

Η Κάια Γκέρμπερ έχει σε αυτή την ηλικία των 19 ετών περισσότερη δημοφιλία από τη μαμά Σίντι Κρόφορντ στην αντίστοιχη ηλικία, ίσως κι από τώρα. Αν και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δίδυμη αδερφή της Σελίνα Γκόμεζ, η Κάια κλίνει περισσότερο προς τη μαμά Σίντι σε εξωτερική εμφάνιση.

Λίζα Μπόνετ - Ζόε Κράβιτζ

Η Ζόε Κράβιτζ συνδυάζει στοιχεία τόσο από τον μπαμπά Λένι όσο κι από τη μαμά Λίζα, αν και ίσως να μας παραπλανά κάπως το μαλλί. 

https://www.instagram.com/p/CE9YJVppBDQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CI_zeszJzBw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βανέσα Παραντί - Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Είναι από τις περιπτώσεις που δε χρειάζεται να κοιτάξεις για πολλή ώρα και να αναζητήσεις ομοιότητες. Μέσα σε μισό δευτερόλεπτο έχει πάει σήμα στον εγκέφαλο ότι η Λίλι είναι ακριβής κόπια της μαμάς της, με ολίγη από τον μπαμπά Τζόνι.

https://www.instagram.com/p/B6TAMkPJ3ei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bt25wyqh1Xl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κόρτνι Λαβ - Φράνσις Μπιν

Η κόρη του Κερτ Κομπέιν δεν είναι αυτό που λέμε φτυστή η μαμά της Κόρτνι Λαβ. Τουλάχιστον όχι με την πρώτη ματιά. Αν παρατηρήσει κανείς κάπως καλύτερα, θα δει πως υπάρχουν κοινά σημεία, τα οποία ήταν πιο ευδιάκριτα όταν η Κόρτνι Λαβ ήταν 10-15 χρόνια νεότερη.

Θάντι Νιούτον - Νίκο Πάρκε

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Westworld κληροδότησε στην κόρη της το ταλέντο της φωτογένειας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όμως αν κρίνουμε από φωτογραφίες όπως η ακόλουθη, η μικρή Νίκο μάλλον έχει πολύ μεγαλύτερο σταριλίκι μέσα της σε σχέση με την πιο ταπεινή σε αυτή την ηλικία Θάντι.

https://www.instagram.com/p/ByDhvPCDikD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπιγιόνσε - Τίνα Νόουλς

Αν και η Σολάνζ έχει περισσότερη ομοιότητα, η Queen B δεν βρίσκεται πολύ πίσω, ειδικά με τη μαμά της όπως είναι τώρα, στα 68 της χρόνια.

Γιολάντα - Τζίτζι Χαντίντ

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ακολούθησαν τα βήματα της μαμάς στο μόντελινγκ, με τη Μπέλα βέβαια να κάνει πολύ πιο εντυπωσιακή καριέρα. Η Μπέλα, όπως και ο γιος της οικογένειας, ο Άνβαρ, σύντροφος της Ντούα Λίπα, έχουν μοιάζει κυρίως στο μπαμπά, ενώ η Μπέλα έχει πάρει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μαμάς της.

Πηγή φωτογραφιών: Getty Images

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA