Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα βιογραφία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ προσφέρει αρκετές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του Μπάρμπαρα Μπέικερ, η οποία ισχυρίζεται ότι σε συνομιλία που είχε με τον πρώην μπόντι μπίλντερ και αργότερα ηθοποιό, εκείνος της είχε δηλώσει ότι θα γίνει κάποτε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Αφλεκ: Από την Γκουίνεθ Πάλτροου μέχρι την JLo - Η λίστα των ερωτικών συντρόφων του

Από την έναρξη της καριέρας του ως μπόντι μπίλντερ μέχρι να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του κόσμου, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει ζήσει μια πολυτάραχη ζωή. Παρότι θριάμβευσε στην κινηματογραφική βιομηχανία, ο 73χρονος πλέον πρωταγωνιστής του «Εξολοθρευτή» συγκλόνισε τον κόσμο όταν έγινε ο 38ος κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το 2003, παραμένοντας στο αξίωμα μέχρι και το 2011.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες, η νέα βιογραφία του ηθοποιού με τίτλο «Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η ζωή ενός θρύλου» φέρνει στην επιφάνεια παλιές συνομιλίες, στις οποίες ο «Άρνι» φαινόταν βέβαιος πως κάποτε θα αναλάμβανε το συγκεκριμένο πόστο. Στο βιβλίο, που γράφτηκε από τον Φιάτζ Ραφίκ, η πρώην σύντροφός του Μπάρμπαρα Μπέικερ μοιράζεται τη συζήτηση που είχε μαζί του πριν από 26 χρόνια.

Image removed.

«Ήρθε από το πουθενά»

«Καθόταν και μιλούσε, γύρω στο 1977 ή το '78. Μου είπε: «Απλώς περίμενε, θα γίνω ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας», θυμάται η Μπέικερ. «Ήταν κάτι που ήρθε από το πουθενά. Αυτό που είπε φάνηκε τόσο απίθανο να συμβεί, που οι περισσότεροι απλώς γελούσαν μαζί του. Επειδή τότε ήταν με τη Μαρία Σράιβερ, σκέφτηκα ότι ίσως στο μέλλον να μάθει κάτι για το πώς να μπει στην πολιτική αρένα. Του πήρε περισσότερο από είκοσι χρόνια για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά το να προβλέψει ότι θα γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ήταν ένα σοκ. Καθώς οδηγούσα προς το σπίτι εκείνη την ημέρα, σκεφτόμουν ότι δεν πίστευα αυτό που μόλις άκουσα. Τι θα συμβεί αν ο πρώην σύντροφός μου γίνει ο κυβερνήτης της Πολιτείας, απ' όπου κατάγομαι;», διερωτήθηκε τότε η Μπέικερ.

Όση εντύπωση και να της προκάλεσε η συγκεκριμένη «τολμηρή» δήλωση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, η ίδια αναγνωρίζει τώρα ότι ο διάσημος ηθοποιός συνήθιζε να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Στο παρελθόν, η Μπέικερ έχει συχνά αναφερθεί με νοσταλγία στη σχέση της με τον πρώην κυβερνήτη και μάλιστα το 2006 δημοσίευσε ένα βιβλίο για τον έναν χρόνο τους μαζί, με τίτλο: «Ο Άρνολντ κι εγώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA