Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιφνιαδιάζοντας τους πάντες το 50χρονο πλέον μοντέλο Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα με μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Μια όμορφη μικρή ευχή επέλεξε εμένα να γίνω μητέρα της. Νιώθω μεγάλη τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου», έγραψε το supermodel στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία στο Instagram. Στην εικόνα φαίνεται να κρατά στο χέρι της τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης της.

Διαβάστε ακόμα: Τάιρα Μπανκς: «Ακόμα φοβάμαι τη Ναόμι» 

Ο σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που έσπευσαν να συγχαρούν τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία δεν είχε αποκαλύψει μέχρι χτες ότι πρόκειται να γίνει μητέρα. Ο διευθυντής της αγγλικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, επίσης συγχάρηκε την Αγγλίδα μοντέλο γράφοντας: «Το να βλέπω εσάς τις δύο, μου φτιάχνει τη χρονιά. Θα φέρετε τόση ευτυχία η μία στην άλλη». 

https://www.instagram.com/p/CPA-OI0JwBp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, Βάλερι Μόρις Κάμπελ, πόσταρε στο Instagram: «Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένη, καθώς περίμενα πολύ καιρό για να γόνω γιαγιά».

Δυστυχώς δεν έχει διαρρεύσει καμιά περεταίρω λεπτόμέρεια για το μωρό, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τιο 2017 στην Evening Standard, η Ναόμι είχε αποκαλύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Σκέφτομαι συνέχεια το να κάνω παιδιά. Αλλά πλέον, με την πρόοδο που έχει κάνει η επιστήμη, μπορώ να τα κάνω όποτε θέλω».

Να θυμίσουμε ότι η σταρ της πασαρέλας ήρθε στο προσκήνιο της μόδας ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια και έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της αγγλικής Vogue.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA