Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν πριν 14 χρόνια η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ονόματι Σάιλο, όλοι μιλούσαν για τον απόλυτο συνδυασμό ομορφιάς από τους δύο πανέμορφους γονείς. Η Σάιλο γεννήθηκε μετά την υιοθεσία του Μάντοξ και της Ζάχαρα, ενώ ακολούθησε ο Παξ από το Βιετνάμ και τα δύο δίδυμα του ζευγαριού, Βιβιέν και Νοξ. Είναι λογικό τα παιδιά του πιο διάσημου πρώην ζευγαριού του Χόλιγουντ, να απασχολούν τον Τύπο, ωστόσο η Σάιλο έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Η δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ την έκανε πιο δυνατή

Μεγαλώνοντας η Σάιλο, της άρεσε περισσότερο να παίζει με αγορίστικα παιχνίδια, ντυνόταν σαν αγόρι και ζήτησε, μάλιστα, να την αποκαλούν με το όνομα Τζον. Οι γονείς της, φυσικά, στήριζαν τις επιλογές της, ενώ ακόμα και στον γάμο τους, δεν έφεραν αντίρρηση στη Σάιλο να ντυθεί ως παράγαμπρος.

Το 2007 σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο περιοδικό Elle, μίλησε για τα παιδιά της και συνέκρινε την βιολογική της κόρη η οποία γεννήθηκε σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτό είχε ως συνέπεια ν' υπάρξουν αντιδράσεις από πολλούς, οι οποίοι αμφισβήτησαν την αγάπη της Αντζελίνας για την κόρη της Σάιλο. Σε άλλη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Τζολί περιέγραψε την κόρη της λέγοντας: «Είναι υπερβολικά αστεία η Σάιλο, από τους πλέον παιχνιδιάρικους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ». Η Τζολί σημείωσε ακόμη ότι και εκείνη ήταν έτσι στην ηλικία της. «Ζωηρή και πολύ ομιλητική, τα πρώτα σημάδια», είπε η Τζολί. «Συνήθιζα να ντύνομαι κι εγώ με κοστούμια», είχε στο Us Weekly. «Προτιμά την φόρμα, και τα κοστούμια. Της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Γι' αυτό έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της. Της αρέσει να φοράει αγορίστικα ρούχα».

Πλέον, η έφηβη Σάιλο είναι ένα ψηλό όμορφο κορίτσι με μακριά μαλλιά και αδιαφορεί για τους παπαράτσι που παλεύουν για μια φωτογραφία της. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της σε έξοδο για ψώνια στο Λος Άντζελες και η Σάιλο δεν θύμιζε σε τίποτα το παιδί που κρυβόταν από τις κάμερες και είχε αγορίστικο ντύσιμο.

https://www.instagram.com/p/CJ1Apnnl5tM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA