Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 88χρονος ηθοποιός, Μάικλ Κέιν, αποφάσισε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προκειμένου να χαρεί περισσότερο τα τρία του εγγόνια, Μάιλς Αλέγκρα και Τέιλορ, τα οποία όπως λέει, του έδωσαν «νέα αίσθηση ζωής». Σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε πως το 2017 είχε χάσει περίπου 12 κιλά και είχε μειώσει το αλκοόλ επειδή φοβόταν μην εμφανίσει καρκίνο, ενώ πλέον στην καθημερινότητά του πίνει μόνο τσάι

«Αποφάσισα να ζήσω λίγο περισσότερο, σταμάτησα το ποτό και είδα την ζωή με άλλο μάτι. Πίστευα πως δεν θα αποκτήσω εγγόνια και ξαφνικά έχω τρία», είπε στο περιοδικό Candis. «Είναι η πηγή της νιότης μου και μου έδωσαν άλλη προοπτική, χωρίς ανησυχίες και προβλήματα. Είμαι εντελώς ξετρελαμένος, όπως και η γυναίκα μου. Έχω κερδίσει δυο βραβεία Όσκαρ και χρίστηκα ιππότης, οπότε σκεφτόμουν ότι δεν γίνεται καλύτερα μέχρι που ήρθαν τα εγγόνια, καλύτερο από κάθε άλλο», πρόσθεσε. 

Διαβάστε ακόμη: Έμα Στόουν: Ο έρωτας της για τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το Όσκαρ που της έδωσε

Ο Μάικλ Κέιν, υποστήριξε πως παρά την 60ετή καριέρα του στον κινηματογράφο, το να είναι πατέρας αποτελεί το μεγαλύτερο κατόρθωμά του, σημειώνοντας πως λατρεύει να περνά χρόνο με τις κόρες του. Όταν εκείνος συνήθιζε να πίνει ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, η νυν σύζυγος του, Σακίρα, κατάφερε να τον ηρεμήσει. «Χωρίς εκείνη θα είχα πεθάνει από καιρό. Προφανώς θα είχα πιει μέχρι θανάτου. Νεότερος έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και κάπνιζα επίσης, αρκετά πακέτα την ημέρα. Ήμουν δυστυχισμένος αλλά ήταν στρες. Καταλαβαίνεις, Θα κάνω άλλη ταινία; Πώς θα παίξω αυτόν τον ρόλο; Πώς θα θυμηθώ όλα αυτά τα λόγια; Πρέπει να σηκωθώ στις 6 το πρωί και ελπίζω να δουλεύει το ξυπνητήρι».

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει δυο κόρες, την 65χρονη Ντομινίκ από τον πρώτο γάμο του με την Πατρίσια Χέινς, και την 48χρονη Νατάσα, από τον δεύτερο γάμο του με την Σακίρα Μπακς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA