Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια που η Ellen Degeneres είναι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης στην αμερικανική τηλεόραση, έχει βγάλει εκατομμύρια δολάρια. Έχει μοιράσει δώρα, έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές, έχει γίνει ένα από τα πιο δυνατά brands στο Χόλιγουντ. Διόλου παράξενο λοιπόν που έχει την ικανότητα να αγοράζει σπίτια που η τιμή τους μπορεί να υπερβαίνει ακόμα και τα 40 εκατομμύρια ή που μπορεί να μη δυσκολεύεται να αγοράζει σε διπλάσια τιμή ένα σπίτι που πούλησε μόλις πριν τρία χρόνια.

Με την τηλεοπτική της παρουσία να ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, η Έλεν Ντετζένερις κάνει τις κινήσεις της για όσα θα ακολουθήσουν μετά. Η Όπρα Γουίνφρι, όταν αποχώρησε, έφτιαξε τη δική της εταιρεία παραγωγής και δραστηριοποιήθηκε κυρίως και μεταξύ άλλων στην παραγωγή περιεχομένου. Η Ντετζένερις σίγουρα θα σκεφτεί να κάνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, φαίνεται όμως πως τα μεσιτικά θα είναι ένας τομέας που θα έχει χώρο στις επαγγελματικές της δράσεις.

Διαβάστε ακόμη: Έλεν Ντετζένερις: Ζητούσε 53 εκατομμύρια για το σπίτι της, τελικά το πούλησε για μόλις 47

Δεν είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους δύο μήνες διαβάζουμε για εκείνη περισσότερα σχετικά με σπίτια που πουλάει και αγοράζει, παρά για το σόου της. Στα μέσα Απριλίου είχε γίνει γνωστό ότι το σπίτι που έμενε με την Πόρσια Ντε Ρόσι πωλήθηκε για ποσό άνω των 47 εκατομμυρίων ευρώ, με την Ντετζένερις να το επιβεβαιώνει στο σόου του Τζίμι Κίμελ λίγες εβδομάδες αργότερα.

Τώρα, σύμφωνα με τη DailyMail, η Ντετζένερις και η Ντε Ρόσι επέστρεψαν στο σπίτι που είχαν μέχρι το 2018 στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Τότε, το είχαν πουλήσει έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων στον CEO του Tinder, τον Σον Ραντ. Πρόκειται για το ράντσο Σαν Λεάνδρο, το οποίο αποτελείται από μια πέτρινη αυλή και μια έκταση 28 εκταρίων, στο κέντρο της οποίας δεσπόζει η μεξικάνικη χασιέντα των 287 τετραγωνικών μέτρων. Το σπίτι αυτό η Ντετζένερις το είχε αγοράσει έναντι 7.2 εκατομμυρίων και τώρα το αγόρασε ξανά για 14 εκατομμύρια, επομένως για διπλάσια τιμή, το οποίο οφείλεται στη μεγάλη αύξηση των τιμών ακινήτων στην Καλιφόρνια.

Πάντως, για τα δεδομένα της Ντετζένερις, ένα σπίτι που διαθέτει ένα υπονοδωμάτιο και ένα μπάνιο, δε φαντάζει για βασική κατοικία, αν και διαθέτει επίσης μια τεράστια τραπεζαρία και σαλόνι και δύο τζάκια. Αξίζει να αναφερθεί πως στο Μοντεσίτο έχουν το σπίτι τους η Όπρα Γουίνφρι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Ρομπ Λόου.

Λέγεται πάντως ότι αυτή δεν είναι η μόνη ιδιοκτησία της Ντετζένερις και της Ντε Ρόσι στο Μοντεσίτο, δείγμα του ότι η παρουσιάστρια και η σύζυγός της έχουν ένα μεγάλο portfolio με σπίτια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA