Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του ανάρτηση όπου δείχνει το νέο του σώμα έκανε ο τρανς ηθοποιός Elliot Page που πριν λίγους μήνες ζήτησε δημόσια να μην τον λογίζουν ως γυναίκα, αλλά ως άντρα. Ο 34χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, The Umbrella Academy, είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετά χρόνια πως του αρέσει το γυναικείο φύλο, όμως μέσα στο 2020 θέλησε να μοιραστεί την ανάγκη του να κάνει μετάβαση και να μην απαντάει πια στο «she» αλλά στο «he».

Από τον Δεκέμβριο που έδωσε την πρώτη συνέντευξη ως τρανς άτομο, ο Έλιοτ Πέιτζ προχώρησε σε επέμβαση και έπαιρνε ορμόνες για να γίνει το σώμα του ανδρικό από γυναικείο. Μάλιστα, τον Μάρτιο είχε αναφέρει σε συνέντευξη του πως η επέμβαση δεν ήταν κάτι που έκρινε αναγκαίο για το κομμάτι της φυλετικής μετάβασης, αλλά ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας στο γυναικείο στήθος του, ενώ ήθελε ταυτόχρονα να αναδείξει το πόσο δύσκολη είναι η πρόσβαση για τα τρανς άτομα στη δημόσια υγεία.

Διαβάστε ακόμη: Billboard Awards: Η Μέγκαν Φοξ έπιασε τον σύντροφο της στο πιο ακατάλληλο σημείο

Το καλοκαίρι έφτασε, ο Έλιοτ Πέιτζ έκανε το πρώτο του μπάνιο σε πισίνα και θέλησε να μοιραστεί στο Instagram αυτή την τόσο λυτρωτική, όπως την αποκάλεσε, στιγμή που δείχνει στον κόσμο το νέο του σώμα. Ο Έλιοτ ποζάρει χαμογελαστός χωρίς μπλουζα, επιδεικνύει τους κοιλιακούς του και εκφράζει τη χαρά του που μπορεί να ζήσει ελεύθερος τη ζωή που επέλεξε. «Είναι απίστευτο συναίσθημα το να μπορώ να ακουμπάω το στήθος μου και να νιώθω άνετα με το σώμα μου για, πιθανότατα, πρώτη φορά στη ζωή μου» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του.

https://www.instagram.com/p/CPRDYAUhvEt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA