Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο πλήγμα για την Κιμ Καρντάσιαν ήταν όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι είχε έρθει με τις δύο αδερφές της στην Ελλάδα και δεν είχαν πληρώσει τίποτα, παρά το ότι είχε συμφωνηθεί να πληρώσουν. Το δεύτερο πλήγμα είναι η φημολογία για φλερτ ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και την Ιρίνα Σάικ. Το τρίτο πλήγμα είναι και το χειρότερο για την Κιμ Καρντάσιαν, καθώς πλήττεται βαθύτατα η υπόληψη της μετά τη μήνυση που κατέθεσαν 7 άτομα που είχαν δουλέψει στο σπίτι της για απλήρωτους μισθούς και οικονομική ασυνέπεια από την πλευρά της.

Οι Αρόν Καμπρέα, Ερνέστο Φλόρες, Τζέσε Φερνάντεζ, Ρόμπερτ Αράιζα, Άντριου Ραμίρεζ, Κριστόφ Ραμίρεζ και Άντριου Ραμίρεζ Τζούνιορ κατέθεσαν τη Δευτέρα μήνυση στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου κατηγορούν την Κιμ Καρντάσιαν για απλήρωτη εργασία. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι «καθυστερούσε με τις πληρωμές, παρακρατούσε το 10% του μισθού μας για τους φόρους, αλλά δεν τους απέδιδε, δε μας έδινε τις υπερωρίες και μας πίεζε να δουλεύουμε στο διάλειμμά μας».

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι Καρντάσιαν είχαν έρθει στην Ελλάδα και δεν πλήρωσαν ούτε ευρώ

Μάλιστα, στην κατάθεση αναφέρεται πως όταν ένας από τους 7 επιχείρησε να ζητήσει τις υπερωρίες και να τους αφήνει ήσυχους στο διάλειμμα, απολύθηκε. Επιπλέον, στην ομάδα που έκανε τις εργασίες στον κήπο της και τη συντήρηση του αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων σπιτιού της, ήταν ένας 16χρονος που δούλεψε παραπάνω από το νόμιμο όριο των 48 ωρών για ανήλικη εργασία τη θερινή σεζόν. 

Σύμφωνα με το Page Six, οι 7 εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Φρανκ Κιμ, ο οποίος έχει αναλάβει μια μήνυση προς τον Κάνιε Γουέστ από 500 performers που χρησιμοποιούσε στις κυριακάτικες εκκλησιαστικές του τελετές, τους οποίους όμως δεν πλήρωσε.

Εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να μίλησε στο έντυπο και εξήγησε πως δεν είναι η Κιμ η υπαίτια που δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι. «Η πρόσληψη τους έγινε από ένα ενδιάμεσο γραφείο που παρέχει τέτοιες υπηρεσίες και το ίδιο έκανε με την Κιμ. Η Κιμ δεν έκανε καμία συμφωνία με τους εργάτες, αλλά με το γραφείο. Επομένως, δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο που χειρίζεται το γραφείο τους υπαλλήλους του. Η Κιμ δεν έχει υπάρξει ποτέ ασυνεπής σε πληρωμές της και ελπίζει αυτή η κατάσταση να λήξει με συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Κιμ δεν έχει κανένα ιστορικό ότι δεν πληρώνει τους λογαριασμούς της. Πάντοτε ήταν τυπική. Το θεωρεί πολύ σημαντικό να πληρώνει καλά τους ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνη στην ώρα τους, επομένως το θέμα δεν αφορά εκείνη και οι υπάλληλοι έχουν μηνύσει τον λάθος άνθρωπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA