Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, τα δημοσιεύματα στο Χόλιγουντ ήθελαν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, να ξεκινούν μια νέα σελίδα στη ζωή τους και οι φήμες για επανασύνδεση να γίνονται πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα. Οι δυο τους, πριν 17 χρόνια, έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο, ωστόσο η πίεση των μίντια έφερε ρήξη στη σχέση τους και οδήγησε στον χωρισμό.

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Αφλεκ: Από την Γκουίνεθ Πάλτροου μέχρι την JLo - Η λίστα των ερωτικών συντρόφων του

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να μην έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα την επανασύνδεση τους, ο φωτογραφικός φακός, όμως, τους «τσάκωσε» στο Μαϊάμι σε υπερπολυτελή κατοικία, με τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στον τόπο διαμονής της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ανατολική Ακτή προκειμένου να περάσει χρόνο με την τραγουδίστρια, αφού υπάρχει απόσταση στη σχέση τους, ενώ όπως δήλωσε πηγή στο περιοδικό People, η ίδια έχει επιστρέψει στο Λος Άντζελες για χάρη του Μπεν Άφλεκ. Συγκεκριμένα:

«Η Τζένιφερ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λίγες μέρες. Είναι μαζί μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα. Είναι δύσκολα καθώς υπάρχει απόσταση αλλά φαίνεται ότι και οι δύο είναι έτοιμοι να το προσπαθήσουν. Η Τζένιφερ φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη». Να σημειωθεί, πως ο ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες κοντά στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ , ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ στο Μαϊάμι.

https://www.instagram.com/p/CPOtYRQL3Sa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ και ο χωρισμός

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2001, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Από την πρώτη στιγμή η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη, ωστόσο η σχέση τους έμεινε πλατωνική, αφού η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Κρις Τζαντ. Τελικά, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε διαζύγιο την επόμενη χρονιά και πολύ γρήγορα ξεκίνησε το νέο ειδύλλιο, που οδήγησε στον αρραβώνα τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Έγινε το αγαπημένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ και όλοι περίμεναν τον γάμο τους, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του, με ανακοίνωση του ζευγαριού, αναβλήθηκε. Σαν αιτία ανέφεραν την υπερβολική προσοχή που είχε από τα μίντια, σε σημείο που σκέφτονταν να προσλάβουν νύφες ως αντιπερισμασμό.

Ο χωρισμός ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 2004, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο ηθοποιός, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους είχε πάρει διαστάσεις από άποψη δημοσιότητας. Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσθεσε πολύ αργότερα, πως υπήρχε απίστευτη πίεση από τα μίντια στη σχέση τους. Ο κύκλος της σχέσης τους φαίνεται πως δεν έκλεισε και, πλέον, είναι πιο ώριμοι να αντιμετωπίσουν τα μίντια και τα κάθε λογής δημοσιεύματα, που ήδη έχουν οργιάσει για την επανασύνδεση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA