Μενού
  • Α-
  • Α+

Πώς συνέβη άραγε αυτό; Η Kim Kardashian τα είχε κάνει όλα σωστά. Είχε βάλει το μπικίνι της, είχε κάτσει στην ηλιόλουστη βεράντα της, είχε απλώσει τα βιβλία και τις σημειώσεις της, είχε φωτογραφηθεί και είχε κάνει αναρτήσεις στο Instagram. Και όλοι οι φοιτητές ξέρουν πως δεν περνάς το μάθημα, αν πρώτα δεν ποστάρεις ότι το διαβάζεις σε κάποιο social media. Όσο κι αν διαβάσεις, αν δεν κάνεις αυτό το πολύ βασικό, η πληροφορία χάνεται. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Να ποστάρεις όσα διαβάζεις, αλλά να μην τα διαβάσεις επί της ουσίας και η γνώση να σου μείνει. Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε αυτό το απαραίτητο βήμα, αλλά ο κόπος της δεν απέδωσε και εξέφρασε την πικρία της στις δύο αδελφές της.

Πολύ πριν χωρίσει με τον Κάνιε Γουέστ είδε τα πρώτα ζόρια η Κιμ Καρντάσιαν. Ούτως ή άλλως ο γάμος της είχε αρχίσει να καταρρέει από το καλοκαίρι, αλλά το πρώτο χτύπημα για την Κιμ ήταν οι εξετάσεις που έδωσε για τη νομική σχολή, όπου δεν έγραψε καλά και αυτό της χάλασε την ψυχολογία.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Μήνυση από 7 υπαλλήλους της για απλήρωτους μισθούς

Σε σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, η Κιμ μίλησε στις αδερφές της για την μη επιτυχημένη της προσπάθεια η οποία έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Καθώς τα γυρίσματα του ριάλιτι είναι πολύ πιο μπροστά, βλέπουμε αρκετά παρελθοντικές καταστάσεις της οικογένειας, σε σχέση με αυτά που μαθαίνουμε τώρα. Επομένως, οι πρόσφατες αναρτήσεις της Κιμ όπου διάβαζε, δεν αφορούσαν σε εκείνη την προσπάθεια της, αλλά στην εξέταση που θα κάνει τον Ιούνιο για να περάσει στο δεύτερο έτος του προγράμματος που ακολουθεί.

«Αντί για το τριετές πρόγραμμα, εγώ έκανα ένα τετραετές, πιο δύσκολο, όπου μετά το πρώτο έτος πρέπει να περάσεις από εισαγωγικές. Είμαι μια αποτυχία. Πέρασα 6 εβδομάδες με 10-12 ώρες διάβασμα την ημέρα και δεν πέρασα. Χάλασε η ψυχολογία μου, θέλω να τα παραπατήσω. Το ότι πέρασα τόσο χρόνο μακριά από τα παιδιά μου είναι που με ενοχλεί. Πρέπει να ξανακάνω το τεστ τον Ιούνιο και δε θέλω να περιμένω ακόμα ένα χρόνο. Μπορώ να προσπαθήσω ή να τα παρατήσω. Πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA