Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παράδοση είναι οικογενειακή. Ο προπάππους Peter Maivia και ο παππούς Rocky Johnson ήταν επαγγελματίες παλαιστές. Ο, δε, πατέρας της είναι ένας θρύλος της WWE. Πλέον η κόρη του Dwayne Johnson του θρυλικού «The Rock», Simone είναι έτοιμη να κατακτήσει και η ίδια τα ρινγκ.

Διαβάστε ακόμη: Οι χρυσοί κανόνες του The Rock για επιστροφή στην προπόνηση χωρίς τραυματισμούς

Η 19χρονη Σιμόν Τζόνσον προπονείται εντατικά τους τελευταίους μήνες με τους ειδικούς να λένε πως έχει καταγράψει εντυπωσιακή πρόοδο και είναι έτοιμη να δοκιμάσει στην επαγγελματική πάλι, μέλος της οποίας είναι τον τελευταίο καιρό.

Η Σιμόν Τζόνσον θα συμμετάσχει στο Performance Center με τους ειδικούς να αναφέρουν πως η μεταμόρφωσή της μέσα στο 2021 είναι εντυπωσιακή κατέχοντας την πρώτη θέση σε διάφορες λίστες για παλαιστές με προοπτικές.

«Σημαίνει τα πάντα για εμένα» είπε η ίδια μετά από την υπογραφή της στο WWE. «Γνωρίζω τη σχέση που έχει η οικογένειά μου με την πάλη και είναι πραγματικά ιδιαίτερο που έχω την ευκαιρία όχι μόνο να παλέψω αλλά και να συνεχίσω αυτή την παράδοση» συμπλήρωσε.

Για την ιστορία, ο πατέρας της, ο The Rock, έχει κερδίσει 17 πρωταθλήματα στην καριέρα του. Από αυτά, τα 10 είναι παγκόσμια πρωταθλήματα (8 Πρωταθλήματα WWE και 2 Πρωταθλήματα WCW). Επίσης, κατέκτησε 2 φορές το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα και 5 φορές το ομαδικό Πρωτάθλημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA