Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο reunion της σειράς Friends που μονοπωλεί το διαδικτυακό ενδιαφέρον από την Πέμπτη που κυκλοφόρησε στο HBO Max, το ενδιαφέρον στράφηκε στους 6 πρωταγωνιστές που περιπλανήθηκαν στα στούντιο των γυρισμάτων και θυμήθηκαν τα παλιά. Η παραγωγή βέβαια είχε ετοιμάσει και μια πλειάδα από όμορφα πράγματα, με πιο χαρακτηριστικό την πασαρέλα διάσημων φανατικών της σειράς, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Κάρα Ντελεβίν

Ο Μπίμπερ εμφανίστηκε με τη στολή του Ρος στο Halloween party της Μόνικα στο 6ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, η Σίντι Κρόφορντ με το δερμάτινο παντελόνι του Ρος στο 11ο επεισόδιο της 5ης σεζόν και η Κάρα Ντελεβίν με το φόρεμα της Ρέιτσελ στο γάμο του Μπάρι στο 23 επεισόδιο της 2ης σεζόν και με τη στολή του Αρμαντίλο που έβαλε ο Ρος στο 10ο επεισόδιο της 7ης σεζόν. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κάρα Ντελεβίν ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν μερικά χρόνια, όμως από τον γάμο του με τη Χέιλι Μπίμπερ και μετά υπήρξε μια παγωμάρα στη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμη: Friends: Η «παράξενη» ομιλία του Matthew Perry και τα προβλήματα εξάρτησης που είχε στα 10 χρόνια της σειράς

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι του Τζέιμς Κόρντεν με τα αηδιαστικά φαγητά, όπου ο καλεσμένος καλείται είτε να απαντήσει σε μια άβολη ερώτηση είτε να φάει κάτι σιχαμερό. Σε μια ερώτηση, ο Κόρντεν του ζήτησε να βάλει κατά σειρά προτίμησης τις τρεις φίλες της συζύγου του, Χέιλι Μπίμπερ, ξεκινώντας από την πιο αγαπημένη του σε αυτή που είναι λιγότερο αγαπημένη. Ο Μπίμπερ απάντησε τις Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ και άφησε τελευταία την Ντελεβίν. Ο ίδιος είχε αναφέρθει πως με την Κάρα δεν έχει κάνει τόση παρέα.

Η Ντελεβίν όμως τότε είχε απαντήσει με μια φωτογραφία τους μαζί από το παρελθόν και ένα σχόλιο που αποκάλυπτε ότι δεν έχουν καλές σχέσεις. «Αν δεν έχεις τίποτα μαζί μου, τότε γιατί δεν με ξεμπλοκάρεις; Σ΄αγαπώ Χέιλι Μπίμπερ. Τζάστιν ίσως έπρεπε να φας το πέος του ταύρου».

Με βάση τα παραπάνω, ήταν μια έκπληξη η συναναστροφή τους στο σόου και η πόζα τους αργότερα για φωτογραφία που ανάρτησε η Σίντι Κρόφορντ στο Instagram. Και δεν έμειναν εκεί. Η Ντελεβίν και ο Μπίμπερ πόζαραν με τις στολές τους μαζί με την Μάγκι Γουίλερ, τη Τζάνις της σειράς Friends, με το μοντέλο να συμπεριλαμβάνει αυτή τη φωτογραφία στην ανάρτηση της και να ταγκάρει τον Τζάστιν.

https://www.instagram.com/p/CPYc-hSND2l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA