Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα έχουν πλέον ισότιμο χρόνο στην κηδεμονία των 5 ανήλικων παιδιών τους, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια απόφαση που ήρθε κόντρα στα όσα ακούγονταν τα τελευταία χρόνια για πιθανή βία του Μπραντ Πιτ προς την Τζολί και τον Μάντοξ. Γι΄ αυτό και η 45χρονη ηθοποιός φέρεται αρκετά ενοχλημένη με την πρακτική που ακολούθησε η έδρα σε αυτή τη δίκη και έχει καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία προς το Δευτεροβάθμιο Εφετείο του Λος Άντζελες για τον δικαστή Τζον Ούντερκερκ.

Ως μια δυσάρεστη έκπληξη ήταν για την Αντζελίνα Τζολί η ετυμηγορία του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο Μπραντ Πιτ θα περνά περισσότερο χρόνο μόνος με τα 5 ανήλικα παιδιά που έχουν. Σύμφωνα με το Page Six, η Τζολί περίμενε ότι η στάση του Μάντοξ θα επηρέαζε τη στάση της έδρας και θα επέτρεπε στα υπόλοιπα παιδιά να βρεθούν στο δικαστήριο και να καταθέσουν. Καταθέσεις για τις οποίες η Τζολί ήταν πεπεισμένη πως θα άλλαζαν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη: Brad Pitt: Νικητής στη διαμάχη με την Angelina Jolie για την κηδεμονία

Εν τούτοις, τα παιδιά μπορεί να μην κατέθεσαν, εξετάστηκαν όμως από ειδικούς παιδοψυχολόγους και δεν προέκυψε κάτι που θα μπορούσε να τους στερήσει την ίση συμβίωση με τον πατέρα τους. 

«Η κυρία Τζολί νιώθει απογοητευμένη από το σύστημα δικαιοσύνης της Καλιφόρνια. Ο δικαστής Ούντερκερκ αρνήθηκε μια δίκαιη νίκη στην πελάτισσά μου, αποκλείοντας αθέμιτα τις αποδείξεις που είχε σχετικά με την υγεία των παιδιών και την ασφάλειά τους, αποδείξεις που θα υποστήριζαν καλύτερα την υπόθεσή της. Δεν επετράπη στα τρία ανήλικα παιδιά άνω των 14 ετών, τη Σιλόχ, τη Σαχάρα και τον Παξ, να καταθέσουν σύμφωνα με τον ειδικό νόμο που υπάρχει», ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Τζολί.

Συνδυάζοντας τα λεγόμενα αυτά με το ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει καταθέσει έγγραφα για ενδοοικογενειακή βία από τον Μπραντ Πιτ, ενδεχομένως οι καταθέσεις των παιδιών να ήταν καταδικαστικές για τον Πιτ, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA