Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, η Κέιτ Γουίνσλετ, που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστέι στη νέα σειρά του HBO «Mare of Easttown», μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Έντουαρντ Αμπέλ Σμιθ. Οι δυο τους συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2011, όταν εκείνη έσωσε τη μητέρα του, Ιβ, από το φλεγόμενη κατοικία της, και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα σε μια τελετή με λίγους καλεσμένους, στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη: Brad Pitt: Με ποια υποψήφια των φετινών Όσκαρ φλερτάρει

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο την παρέδωσε στον γαμπρό, ενώ από το γάμο τους έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον τον Μπέαρ Μπέιζ Γουίνσλετ. Η ηθοποιός χαρακτήρισε τον σύντροφο της ως «άνθρωπο με μεγάλη δύναμη, ερωτικό και μπαμπά στο σπίτι» και πρόσθεσε πως «Μας φροντίζει, ειδικά εμένα. Όταν τον ρώτησα, “τι θα μπορούσες να κάνεις για μένα;”, “Οτιδήποτε”, μου απάντησε». 

«Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ζωής. Είμαι τόσo, τόσο τυχερή. Για έναν άνδρα που είναι δυσλεκτικός, όπως είναι, είναι υπέροχο να κάνουμε πρόβα στα λόγια. Είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να διαβάζει δυνατά, αλλά το κάνει», κατέληξε η Κέτι Γουίνσλετ. 

Η ηθοποιός, που έχει επίσης μία κόρη, τη Μία, από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον, παραδέχτηκε πως ο Άμπελ «δεν το είχε φανταστεί ότι θα γνώριζε και θα παντρευόταν μια διάσημη αλλά το χειρίζεται σωστά. Και για κάποιον που το όνομά του είναι “ Ροκεντρόλ”, εστιάζει πολύ στην ηρεμία». Μάλιστα, στα χνάρια της Κέιτ θέλει να περπατήσει και ο γιος τους, αφού τους γνωστοποίησε πως θέλει κι εκείνος να γίνει ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA