Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Καλλίρης έκανε flashback στην εκπομπή Dot, με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου, και αποκάλυψε ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα βίντεοκλιπ των επιτυχιών του, τη συμμετοχή του στη Eurovision με το τραγούδι Stop, το 1987, καθώς και για ένα περιστατικό ζήλιας που είχε βιώσει από τη Ναταλία Γερμανού, όταν ήταν ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε το δύσκολο χειρουργείο στις φωνητικές χορδές - «Τότε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Για τη Ναταλία Γερμανού και το περιστατικό ζήλιας, ο Θάνος Καλλίρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε στο 1992 όπου γυρίζω το video clip για το Αγαπούλα μου γειά με τη νεαρή τότε Ζέτα Λογοθέτη, όπου έχουμε ένα φιλί που όταν το είδε η Ναταλία Γερμανού που είχαμε σχέση τότε, έπαθε παράκρουση. Πέρασα δύσκολες μέρες, αλλά το ξεπεράσαμε». Ανέφερε, επίσης, πως η Ναταλία Γερμανού είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιού Φεύγω. «Η Ναταλία ήθελε να μαρκάρει τον χώρο της και η έκπληξη είναι ότι στα ντραμς έπαιζε ο Φοίβος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA