Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία βρίσκεται στην παραγωγή της μαύρης κωμωδίας Promising Young Woman, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ, μαζί Άνια Τέιλορ-Τζόι και Κρίστιαν Μπέιλ, ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram πως εγκαταλείπει προσωρινά τα social media.

Διαβάστε ακόμη: Νέα φημολογούμενη επανασύνδεση στο Χόλιγουντ: Αντζελίνα Τζολί και Τζόνι Λι Μίλερ ξανά μαζί ύστερα από 24 χρόνια

Η ηθοποιός, που απέκτησε τεράστια φήμη από τον ρόλο της ως Harley Quinn, αποφάσισε να πάρει μια ανάσα και να απέχει για λίγο από τους λογαριασμούς της, παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ενεργή, αφού οι σελίδες της δεν ανανεώνονταν για εβδομάδες. Με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε από την πρεμιέρα της ταινίας Promising Young Woman, η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Θα απέχω από τα social media για λίγο καιρό,. Δείτε την LuckyChap Entertainment αν σας ενδιαφέρει να δείτε τι ετοιμάζουμε, διαφορετικά "γεια σας για τώρα”».

https://www.instagram.com/p/CQFJGS5juHo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο δεν θα αποτελέσει και κάποιο πλήγμα στη φήμη της, αφού είναι ξεκάθαρο πως δεν εξαρτάται από τα social media, παρά το γεγονός ότι στο Instagram την ακολουθούν 1,4 followers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA