Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι θυμόμαστε τον Γιούρι Γκέλερ να λυγίζει κουτάλια. Τον θυμόμαστε από τις «ανεξήγητες» εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλα μέχρι το show σε ελληνικό κανάλι στο οποίο ήταν κριτής, όπου διάγωνίζονταν διάφοροι -μαθητευόμενοι ή μη- «μάγοι». Τον ξαναθυμηθήκαμε πρόσφατα όταν πανηγύριζε ότι χάρη στις δικές του πνευματικές δυνάμεις αποκολλήθηκε το πλοίο Ever Given το οποίο είχε προσαράξει, μπλοκάροντας τη Διώρυγα του Σουέζ.

Διαβάστε ακόμα: Το Ισραήλ... επιστράτευσε τον Γιούρι Γκέλερ για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο διάσημος mentalist δεν έχασε την ευκαιρία του Εuro 2020 για να ανακοινώσει ένα καινούριο εγχείρημα: να προσπαθήσει με τις πνευματικές του δυνάμεις ώστε αυτή τη φορά να κάνει τη Σκωτία να νικήσει την Αγγλία στον αγώνα που θα γίνει στο πλαίσιο τουτην Παρασκευή 18 Ιουνίου.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2442075.html

Σύμφωνα με την Daily Mail, μιλώντας σε εκπομπή στο Ισραήλ, είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις για να επηρεάσει το αποτέλεσμα υπέρ της Σκωτίας και μάλιστα ζήτησε και τη βοήθεια των οπαδών για να το καταφέρει. Στην εκπομπή έδειξε και τη συλλογή από 2.600 κουτάλια διασήμων τα οποία έχει λυγίσει. Πάντως, δεν έλειψαν και τα σχόλια ότι αυτά που λέει είναι απλά σαχλαμάρες

Τον είχε επιστρατεύσει το Ισραήλ για το εμβόλιο 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, αξιωματούχοι στο Ισραήλ τον έριξαν στη μάχη για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο 75χρονος ταχυδακτυλουργός εμβολιάστηκε κάνοντας παράλληλα ένα από τα γνωστά του κόλπα με το κουτάλι! «Το έκανα» αναφώνησε ενώ με το ένα χέρι λύγιζε το κουτάλι και στο άλλο δεχόταν το εμβόλιο. «Όποιος είναι πάνω από 60 ετών πρέπει να κάνει άμεσα το εμβόλιο. Είναι πολύ πολύ σημαντικό για ολόκληρο τον πλανήτη» είπε μετά από τη διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA