Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star, με την Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη, βρέθηκε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο Τρεις τα Ξημερώματα, που υπογράφει η Panik Records και ο Γιώργος Θεοφάνους, την καραντίνα, καθώς και το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν τους ανακοίνωσε πως θα αφήσει την Ιατρική για το τραγούδι.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος σε Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα: «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα»

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο Fame Story, ο Κώστας Καραφώτης είπε: «Πάνε σχεδόν 17 χρόνια από τότε», ενώ στην ερώτηση αν θα ξαναασχοληθεί με την Ιατρική, μιας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του, ο τραγουδίστης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω, γιατί η Ιατρική είναι τεράστιο λειτούργημα, θέλει να είσαι αφοσιωμένος 100%, πρέπει να έχεις αφοσιώσει τη ζωή σου πριν καν ξεκινήσεις να κάνεις τις σπουδές σου».

Για τους γονείς του και το πως ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής είπε πως: «Είδαν από μόνοι τους ότι μου αρέσει πάρα πολύ, δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήξεραν ότι θα πάω απλά όταν πια είδαν ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και ότι το έχω πάρει απόφαση, με στήριξαν σε κάθε μου βήμα από εκείνη την στιγμή και μετά. Είδαν ότι αγαπώ πολύ τη μουσική και το τραγούδι και με στήριξαν σε κάθε μου βήμα».

Ο Κώστας Καραφώτης ανέφερε πως η προβολή των talent shows βοηθά τους νέους που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα και μίλησε για τον καλλιτέχνη, με τον οποίο ήθελε να συνεργαστεί. «Είχα ένα απωθημένο να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή, αλλά τελικά έγινε στο Fame Story, όταν έβγαλε το “Έχω μια αγάπη, μια πληγή” και το είπαμε μαζί. Έτρεμα πριν βγούμε πάνω στην σκηνή σαν το ψάρι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA