Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης μεταξύ Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Βαγγέλη Περρή, με αφορμή τις αναφορές της πρώην παίκτριας του Survivor πως υπήρξε σεξ στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, όταν έγινε αναφορά της ατάκας της Ελίζαμπεθ Ελέτσι που έγινε viral, ότι μέσα στο παιχνίδι είχε υπάρξει σεξουαλική επαφή, ο Βαγγέλης Περρής εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κατηγορώντας την ότι εκθέτει προσωπικά στοιχεία άλλων ανθρώπων μόνο για να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Αυτό σημαίνει ότι είναι αλήθεια; Δηλαδή εκεί ήσουν σαν ανταποκρίτρια ερωτικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά ήρθαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και το λες; Ποιος είναι ο ρόλος σου, γιατί βγαίνεις και το λες; Το λέω κατευθείαν σε σένα γιατί είσαι ένα κορίτσι στην αρχή της ζωής σου, να βγαίνει και να ζητάει ένα επαγγελματικό κομμάτι, αποκαλύπτοντας ερωτικές δραστηριότητες ανθρώπων συνομήλικων της. Αυτό που αποβλέπει; Γιατί το κάνεις αυτό;»

Στη συνέχεια, εκείνη απάντησε, υποστηρίζοντας: «Καταρχάς εγώ δεν είπα ποια άτομα ήρθαν σε ερωτική επαφή. Με ρώτησαν και εγώ τους είπα ότι πιστεύω ότι έχει γίνει. Το σεξ δεν είναι έγκλημα, είναι απόλαυση, οπότε δεν ξέρω γιατί πρέπει να γίνεται ντόρος γύρω από αυτό. Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να μου δώσει άδεια για να μιλήσω. Όταν μου κάνουν μία ερώτηση απαντάω, αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Ζούμε στη δημοκρατία, δεν είπα κάτι κακό».

Ο Βαγγέλης Περρής δεν σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνεις τώρα είναι μόνο reality, δεν είναι αγώνας… Είναι το γνωστό “λέω, λέω και στην πραγματικότητα αυτό που λέω δεν στηρίζεται πουθενά”. Δεν με νοιάζει ποιους εννοείς, με νοιάζει ότι βγαίνουν άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται, μέσα από την προσπάθειά μας να έχουμε μια τηλεοπτική ερώτηση. Και νομίζω ότι δεν κάνει καλό, δεν είναι ωραίος επαγγελματικός προσανατολισμός…»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA