Μενού
  • Α-
  • Α+

Απειλητικά και υβριστικά συνθήματα δεχόταν ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής, ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης κι έστειλε ένα μήνυμα σ' εκείνους που του... εύχονταν να πάθει καρκίνο! «Μου λέει ο κόσμος ότι "σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι". Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος, μετά την επιστροφή από τον Αγιο Δομίνικο.

Αναφερόμενος στις κατάρες που του έστελναν στα social media, είπε: «Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύτερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA