Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε ακόμη: Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει το χέρι της μετά το ατύχημα

«Στην ουσία, δεν έπεσα. Ένας άνθρωπος πάει να κάνει επίδειξη εκείνη την ώρα και εγώ βρίσκομαι κάτω από την προπέλα. Κάνει μια επιπολαιότητα εκείνη τη στιγμή, ενώ εγώ κάθομαι στη θέση μου. Βρέθηκα στο νερό και ήμουν κάτω από τις προπέλες, καθώς έστριβε το σκάφος, την ώρα που προσπαθούσα να πάρω αναπνοή βγαίνοντας απ' τη θάλασσα. Θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή, που στοίχισε κάποια δάχτυλα», δήλωσε η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής».

Η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος, αναφέροντας: «Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις κι εσύ πού βρίσκεσαι εκείνη την ώρα. Φυσικά, δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι... πολύ δύσκολα με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει "καινούργιο"... Προσπαθείς να μην λιποθυμήσεις, για να μην πνιγείς και για να καταφέρεις να επιβιώσεις, ώστε όλο αυτό να έχει αποτέλεσμα. Ώστε να σώσεις τη ζωή σου. Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, αλλά δεν ήξερα πού. Το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είχε αιμορραγία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA