Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα προσεγμένο κείμενο στο Twitter, η Christina Aguilera,  θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή της στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη δίκη για την κηδεμονία της. Τις προηγούμενες ημέρες, η τραγουδίστρια αποκάλυψε δημόσια πως δεν έχει κανέναν έλεγχο της ζωής της, της περιουσίας της, αλλά και του σώματος της.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: «Σκλάβα» του πατέρα της για 12 χρόνια - Της έδιναν μέχρι και λίθιο για να την ελέγχουν

Όπως είπε, την απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς της ζωής της έχει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς. Η ίδια δικαιούται μονάχα 2.000 δολάρια εβδομαδιαίως από την περιουσία της ενώ δεν επιτρέπεται ούτε να κάνει παιδιά. Συγκλονισμένη η Κριστίνα Αγκιλέρα, που είναι φίλη της, μέσω των social media έστειλε το δικό της μήνυμα και εξήγησε ότι η Μπρίτνεϊ πρέπει να απελευθερωθεί από αυτήν την φυλακή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

«Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι την Μπρίτνεϊ και όλα όσα περνάει. Είναι απαράδεκτο για οποιαδήποτε γυναίκα ή άνθρωπο, που θέλει να έχει έλεγχο της μοίρας του να μην του επιτρέπεται να ζήσει την ζωή του όπως την θέλει. Να μην μπορείς να μιλήσεις, να σε αγνοούν, να σου κάνουν bullying ή να σου αρνούνται την στήριξή τους οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι το πιο ταπεινωτικό, βάναυσο και υποτιμητικό πράγμα, που μπορείς να φανταστείς. Η επιβλαβής ψυχική και συναισθηματική ζημιά, το να σου παίρνουν το ανθρώπινο πνεύμα σου είναι κάτι που δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ελαφρά.

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δικαίωμα στο σώμα της, στο αναπαραγωγικό της σύστημα, στην θεραπεία της και την ευτυχία της. Ενώ δεν είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες αυτής της πολυεπίπεδης και προσωπικής, δημόσιας όμως ομιλίας, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ από καρδιάς αυτό που έμαθα, διάβασα και είδα στα μίντια. Η καταδίκη και η απελπισία αυτής της έκκλησης για ελευθερία με οδηγεί στο να πιστέψω ότι το άτομο, που γνώριζα κάποτε ζει χωρίς συμπόνια και αξιοπρέπεια από αυτούς που έχουν τον έλεγχο.

Για μία γυναίκα που έχει δουλέψει κάτω από σκληρές συνθήκες και πίεση, απίστευτα για τους περισσότερους, σας υπόσχομαι πως αξίζει την ελευθερία για να ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή. Η καρδιά μου πάει στην Μπρίτνεϊ. Αξίζει όλη την αληθινή αγάπη και την υποστήριξη από τον κόσμο».

https://twitter.com/xtina/status/1409673265769893889?ref_src=twsrc^tfw

Της έδιναν μέχρι και λίθιο για να την ελέγχουν

Ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, διατηρούσε τον έλεγχο και της περιουσίας της, χωρίς να μπορεί εκείνη να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της, ενώ η καθημερινότητά της είναι μια κόλαση, αφού όπως εξήγησε, της απαγορεύουν να συναντήσει φίλους που ζουν μόλις λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι της, ενώ ο σύντροφός της δεν μπορεί να την πάρει με το αυτοκίνητό του. Η Britney Spears αποκάλυψε κι άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι δεν είχε τον έλεγχο του σώματός της, της υγείας της, των γιατρών που την παρακολουθούσαν. Της χορηγούσαν ψυχοφάρμακα, όπως λίθιο, παρά τη θέλησή της.

«Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους» είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της. «Είναι ενοχλητικό και αποθαρρυντικό αυτό που έχω περάσει. Ο μπαμπάς μου και όποιος εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου και του μανατζέρ μου, θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι χαρούμενη και εντάξει. Eίπα ψέματα. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη και έχω κατάθλιψη. Δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Britney Spears.

Η καμπάνια «#FreeBritney»

Όμως δεν πίστευαν όλοι πως η κηδεμονία ήταν κάτι καλό για την τραγουδίστρια. Κάποιοι φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πίστευαν ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να ελέγχεται η ποπ σταρ και χειραγωγήθηκε για να ωθηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Μία ομάδα φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημιούργησε το 2009 την καμπάνια «#FreeBritney» σαν απάντηση στην κηδεμονία, στην οποία συμμετείχαν και διάσημοι όπως ο Ταρίν Μάνινγκ και η Μάιλι Σάιρους.

Ωστόσο παρότι αρκετοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κηδεμονία, ο μάνατζερ της Σπίαρς, Λάρι Ράντολφ ανέφερε πως «η κηδεμονία δεν είναι φυλακή. Βοηθάει τη Μπρίτνεϊ να πάρει επιχειρηματικές αποφάσεις και να διαχειριστεί τη ζωή της με τρόπους τους οποίους δεν μπορεί αυτή τη στιγμή από μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Bussines Insider. Παρ' όλη την επιβολή της κηδεμονίας πάντως η καριέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς παρέμεινε σε ανοδική πορεία καθώς εξέδιδε καινούργιο άλμπουμ κάθε δύο με τρία χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA